Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
JegoKrolewskaMosc +192
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
swoją drogą gdyby to były 3 nagie kobiety z nim, czy twoje oburzenie byłoby mniejsze
@Dawidino: raczej dlatego, że nie istnieją takie kobiety, robiące karierę, biznes, z kasą, które chciałyby utrzymywać takiego romantyka.
Gość jak widać jest biseksualny, bo żonę też raczej dymał. Ale to tak właściwie nie ma nic do rzeczy, gość jest zwyczajnie #!$%@?.
Można szukać dla niego usprawiedliwienia że przez brak tolerancji to ukrywał, ale to żadne wytłumaczenie.
@camerondiaz: no i #!$%@? tak to jest jak się używa tagów wewnątrz treści. Na początku myślałem że to facet stwierdził a jednak to #rozowypasek stwierdziŁ.
@arczer: Ach ci geje, tacy niewierni i rozwiąźli. To dlaczego ja od 2 lat mam jednego partnera i nie skaczę na bok, żeby zaliczyć jakiegoś dodatkowego bolca. Lepsze, nigdy też nie złapałem żadnej wenery no i napewno nie #!$%@?łem się w kiblu, a mając prawie 30
@Icheb82: a skąd wiesz, że nie rucha się po szaletach? Znasz z autopsji czy się nie chwalą?:)
@cropdd: oczywiście, ze tak. Przecież wg wykopków tylko do tego kobiety się nadają, jednocześnie #!$%@?ąc jacy to wy jesteście honorowi, więc w czym problem?
https://www.youtube.com/watch?v=6zoXwWQo8bk
Komentarz usunięty przez moderatora