Wpis z mikrobloga

Nie mam nic, absolutnie nic, do homoseksualistów. Niech sobie żyją i niech się bawią jak tam im w duszach gra, niech tylko nie krzywdzą innych. Ale to co się ostatnio #!$%@? przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Znajome małżeństwo żyło sobie w istnej sielance, #niebieskipasek odwalał jakieś dorywcze prace, trochę życiowy #!$%@?, ale zasłaniał się tym, że romantyk, że depresja, whatever. Bardzo ogarnięty #rozowypasek, regularna praca, a po godzinach dodatkowa własna firma, sporo roboty, sporo zachodu, mało wolnego czasu, ale hajs się zgadzał. Baaaardzo dobrze im się żyło, pomimo, że to różowy napędzał budżet, może nawet należałoby dodać, że faceta utrzymywał. Niebieski zażyczył sobie nowy telefon, różowy bez problemu telefon wręczył. I któregoś pięknego dnia stwierdził, że zobaczy co też takiego swojemu ukochanemu podarował, co to za cuda techniki. I szok, szok jakich mało. Zdjęcia niebieskiego z trzema pisiorami w japie. (lol, TRZEMA!) Typ zabawia się z ziomeczkami od początku ich małżeństwa. Kobieta mało co ducha nie wyzionie od natłoku pracy, a ten leci w choooja. Poszedł pozew, a ta #!$%@? prosi różowego o $$$ na życie. Dziś pierwsza rozprawa. Gardzę takimi ułomami, jak można być takim bezczelem. #rozowepaski #niebieskiepaski #rozwod #zdrada
  • 103
  • Odpowiedz
@camerondiaz: i tak masz grzech ciężki rasizmu. Święte oburzenie na homoseksualistów go nie złagodzi.

swoją drogą gdyby to były 3 nagie kobiety z nim, czy twoje oburzenie byłoby mniejsze
  • Odpowiedz
To musi być zarzutka....no nie uwierzę że istnieją takie robaki,

@Dawidino: raczej dlatego, że nie istnieją takie kobiety, robiące karierę, biznes, z kasą, które chciałyby utrzymywać takiego romantyka.
  • Odpowiedz
@camerondiaz: to że gość lubi siusiaki to nie znaczy że dlatego jest #!$%@? w małżeństwie.
Gość jak widać jest biseksualny, bo żonę też raczej dymał. Ale to tak właściwie nie ma nic do rzeczy, gość jest zwyczajnie #!$%@?.

Można szukać dla niego usprawiedliwienia że przez brak tolerancji to ukrywał, ale to żadne wytłumaczenie.
  • Odpowiedz
gejowaci charakteryzują się niewiernością i rozwiązłością. Stąd dziesiątkują ich choroby. Nawet im się nie chce gumy naciągnąć jak ruchają świeżo poznanego kolegę w miejskim szalecie.

@arczer: Ach ci geje, tacy niewierni i rozwiąźli. To dlaczego ja od 2 lat mam jednego partnera i nie skaczę na bok, żeby zaliczyć jakiegoś dodatkowego bolca. Lepsze, nigdy też nie złapałem żadnej wenery no i napewno nie #!$%@?łem się w kiblu, a mając prawie 30
  • Odpowiedz
@camerondiaz: przeróżny nie jest tożsame ze słabszy. W twoim postrzeganiu dany typ jest #!$%@?, bo oceniasz go z pozycji przykładowo kobiety z bogatego domu, a jakaś panna z wioski czy małego zadupia będzie uważała go za objawienie i czuła jakby złapała pana boga za nogi. Słowo klucz:perspektywa.
  • Odpowiedz