Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Ustrojstwo +279
Qurwa cały fejsbuk zaje ba ny grafikami AI z setkami i tysiącami lajków od Januszy i Grażynek. #facebook
Jak są chętni na pozew zbiorowy przeciwko Bitcurexowi, to pisać. Pozew bez opłat za przygotowanie, koszty sądowe do podziału.
Obecne info na ich stronie, wskazuje na to, że oni pieniędzy dobrowolnie nie zwrócą.
Będę mógł zająć się tą sprawą za miesiąc, do tego czasu, im więcej osób się zbierze tym lepiej.
@janusz0: xd
jeśli oni się pytają, ile miałeś na koncie a na koniec chcą ponownej weryfikacji (pomimo że miałeś zweryfikowane konto), to znaczy, że albo jest u nich taki bajzel, że nie wiedzą ile kto miał na koncie albo zniechęcają do składania jakichkolwiek wniosków o zwrot depozytów.
Komentarz usunięty przez autora
Na chwilę obecną brakuje jeszcze 6 osób. Pozew zbiorowy jest najtańszą opcją dochodzenia roszczenia, więc zapraszam zainteresowanych.
- podpisujesz przygotowany pozew
- wpłacasz wpis od pozwu (bodajże 2% tego co są ci dłużni)
- czekasz
Możesz też zgłosić oszustwo/przywłaszczenie w prokuraturze lub ustne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa
2. skorzystam z darmowej pomocy prawnej 28.11.16 lub 1.12.16 ciekawe co powie mi prawnik.
Cały czas jest poniżej 10osób, ale mniejsza o to. Digital Future ma już zmieniony zarząd i udziałowca:
Udziałowiec: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/10019510/officers
SNIESARIEVSKYI, Yevhenii
8/1, Griboyedov, Lutsk, 43000, Ukraine