Hej! Więc tak: 1. Tag #mirkots jest związany z serwerem Mirkots.pl
13. za oficjalny kanał przekazu informacji uznaje się strone jak i Mikroblog, tudzież nazywane Stroną i #mirkots
2. Na tagu #mirkots obowiązują zasady i regulamin portalu www.wykop.pl. Wszelkie naruszenia tego regulaminu należy zgłaszać do moderacji wyżej wymienionego portalu (wykop.pl) 3. Co do upubliczniania PRYWATNYCH danych na serwerze, od razu poleci ban
23. Jakakolwiek forma stalkowania, doxowania lub upubliczniania danych, które NIE SĄ PODAWANE przez użytkownika w grze, lub bez zgody użytkownika jest karana z miejsca, bez ostrzeżenia.
4.
12. moderator NIE MA OBOWIĄZKU udowadniania lub przetrzymywania dowodów winy gracza.
5.
4. przestrzeganie kultury. Zachowania niekulturalne dozwolone w granicy dobrego smaku.
6. Przypominam, że profile na wykopie nie są sprzężone z kontami na serwerze.
Ludziom którzy nie potrafią rozdzielić życia RL od życia w TIBII zalecam zrezygnować z zabawy...
Co do gracza KITZ , ban zostaje utrzymany do piątku 28.10 włącznie. pomijając sprawę screenów itd, doszła sprawa szkalowania, toksyczności. Jeśli zainteresowany ma ochotę porozmawiać dlaczego taka decyzja to zapraszam na prv. Osobiście uważam, że kręcenie gównoburzy i robienie afery na mirko powoduje efekt streisand, ludzie robią ci tym bardziej na złość i tym bardziej sam po części to rozkręcasz. Czasami pewne rzeczy lepiej zrobić po cichu i rozwiązać problem w "zarodku".
Co do zarzutów działania CMów itp, pisałem i przypominam, pisać w takich sytuacjach do mnie na prv.
@mattpoz: to jery dostał bana niesłusznie zgodnie z tym co napisałeś xD wrzucił screena z mirko na mirko co nie jest niezgodne z niczym wymienionym wyżej. Ponadto konta nie są sprzężone. W grze nic nie pisał. Wiec jak już to moderacja wykopu mogłaby mu coś zrobić gdyby złamał regulamin. A ukarała go moderacja w grze.
#przegryw Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu zakup którego nie będę nigdy żałował a nawet bym dopłacił: nowe słuchawki. Tak to można słuchać, utwory które znałem nabrały nowego blasku. #wygryw
Więc tak:
1. Tag #mirkots jest związany z serwerem Mirkots.pl
2. Na tagu #mirkots obowiązują zasady i regulamin portalu www.wykop.pl. Wszelkie naruszenia tego regulaminu należy zgłaszać do moderacji wyżej wymienionego portalu (wykop.pl)
3. Co do upubliczniania PRYWATNYCH danych na serwerze, od razu poleci ban
4.
5.
6. Przypominam, że profile na wykopie nie są sprzężone z kontami na serwerze.
Ludziom którzy nie potrafią rozdzielić życia RL od życia w TIBII zalecam zrezygnować z zabawy...
Co do gracza KITZ , ban zostaje utrzymany do piątku 28.10 włącznie.
pomijając sprawę screenów itd, doszła sprawa szkalowania, toksyczności. Jeśli zainteresowany ma ochotę porozmawiać dlaczego taka decyzja to zapraszam na prv.
Osobiście uważam, że kręcenie gównoburzy i robienie afery na mirko powoduje efekt streisand, ludzie robią ci tym bardziej na złość i tym bardziej sam po części to rozkręcasz. Czasami pewne rzeczy lepiej zrobić po cichu i rozwiązać problem w "zarodku".
Co do zarzutów działania CMów itp, pisałem i przypominam, pisać w takich sytuacjach do mnie na prv.
#mirkots
zapraszam do dyskusji
Komentarz usunięty przez autora