@Wraniak: kurde, Glenn to chyba była najbardziej sympatyczna postać i do tego najmniej zepsuta przez tamten świat. Wciąż nim było trochę dobroci i ludzkości w porównaniu do innych głównych
@Kajmel: Glenn od chyba 2 sezonow zrobil sie mega nudny. W sumie od kiedy Maggie jest w ciazy. Zawsze ich watki ogladam na speedzie bo mnie nudza. Mam nadzieje, ze pozbeda sie Maggie albo dostanie jakas fuche w Alexandrii ktora zmusi ja do nie brania udzialu w zadnych akcjach terenowych - czyli ze rzadziej bedzie na ekranach ;)
@loczyn: Daryl niestety robi już ostatnio wyłącznie za tło. Co najwyżej burknie coś nieprzyjemnego pod nosem żeby damska część widowni miała swoją dawkę bad boya
#thewalkingdead
@RPG-7: z niego też zleciał cały polot, na początku był super potem już tylko gorzej.
Zawsze ich watki ogladam na speedzie bo mnie nudza.
Mam nadzieje, ze pozbeda sie Maggie albo dostanie jakas fuche w Alexandrii ktora zmusi ja do nie brania udzialu w zadnych akcjach terenowych - czyli ze rzadziej bedzie na ekranach ;)
@Szarozielony: Ja lubię Daryla, chociaż ma fajne akcje terenowe, Glenn ostatnio to takie flaki z olejem...