Wpis z mikrobloga

@Amelek: Ciebie Pepciu historia broni i płynący z niej sentyment. Narodziłeś się jak Bitcoin - wielu cie nienawidzi, ale każdy już wie, że jesteś i będziesz.
  • Odpowiedz
Tak, inwestując 20 btc ( 50 tysiecy zł ) masz zysk 2 tysiące - to wg. Ciebie jest dużo ? i warte w razie krachu tyle krzyku co tu jest na tagu ?

@S_Rybka: Powtórz to z 10-20 razy na miesiąc i masz odpowiedź. Na altach możesz to robić niemal codziennie. Niby 2-5% to mało (czy czasem 10%) ale robi dobrze robotę. Z 20btc zrobisz tak w miesiąc 25-35btc i
  • Odpowiedz
Każdy kto zajmuje się zarobkiem na giełdzie,czy walucie robi to po prostu, a nie siedzi na tagu na wykopie i ma spazmy bo parę % poleciało w ta,czy w tą.

@S_Rybka: C---a wiesz o giełdzie, skoro kilka % to nic dla Ciebie albo jesteś zwykłym sierściuchem z 0.5btc i potrzebujesz bańki by cokolwiek zarobić LOL.
  • Odpowiedz
@S_Rybka: Ja jestem małą rybka, obracam zazwyczaj koło 20-30BTC, a Ty ile? 1btc? Twój ból d--y z powodu radości ludzi na wykopie po niedużych ruchach oznacza, że albo słabo grasz i tracisz, albo masz mało i potrzebujesz dużego ruchu by cokolwiek zarobić i zazdrościsz innym radości z powodu ich zysków jak zwykły życiowy przegryw. Nie widzę innej opcji.
  • Odpowiedz
@Wymazywanie: Następny, który musi się pochwalić publicznie na wykopie ile btc obraca. Powiedz mi po co ? Dla szpanu ? A co do samego wpisu, że bitkoin urus - k---a mać, każdy to widzi po giełdzie lub dowolnej stro nie z kursem, więc po c--j te wpisy ?
  • Odpowiedz
@Wymazywanie: rozmawiasz ? Chyba cieszysz michę, bo ktoś uświadamia na wypokpku, że bitkoin urus ;) Żałosne ... Robisz co miesiac 50k pln i zajmujesz się takim gównem jak ten tag na wykopie ? Buhaha, spadłem.
  • Odpowiedz
@S_Rybka: no jak dla ciebie ktoś kto robi 50k czy coś koło tego, to musi być Wilk z Wall Street albo jakiś kolo z Mody na sukces wożący się tylko czarnymi limuzynami to zastanawiam się z jakiego getta wyszedłeś, by mieć tak zabawne przekonania.( ͡º ͜ʖ͡º) A już b--ń Boże żeby taka osoba pisała i czytała wykop, przecież to nierealne dla ciebie.
  • Odpowiedz
@Wymazywanie: Było by realne, gdyby były tu jakiekolwiek inne przydatne rzeczy, a nie w kółko podnieta bitkoin urusł i jaranie się tym, że skoczył kilka dolców. Dla mnie to normalne, że poleciał, bo tak ma, więc koryguje swoje orders i zajmuje się dalej życiem szczęsliwy, że poszło wo przodu lub zmartwiony, że padło - a nie siedzę na gimbusowym tagu bitkoin na jeszcze głupszej stronie i jaram się wraz z
  • Odpowiedz
30btc to nie dużo. Gdybym napisał 300 no to fakt, byłoby grubo. Powiedz gdzie mam wstawić ścianę na 25btc na buy na bitmarkecie teraz. Lub jakąś ilość blisko 25, może być charakterystyczna końcówka jak chcesz. :) Wolne fiaty mam akurat na koło 25-26btc na tej giełdzie. Podaj cenę powyżej 2480, żeby było widać na orderbooku.
  • Odpowiedz