Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemirkowyznania #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Witajcie Mirasy, mam pytanie czy to jest normalne, że #niebieskipasek ciągle mówi, że jest bardzo zajęty pracą i innymi ważnymi rzeczami, nie ma czasu, co rozumiem i szanuje.
Ale sytuacja jest taka, że skoro nie ma czasu się nawet ze mną porozmawiać, to czy normalne że dla swoich kolegów czas znajduje zawsze?
Czy tu jest nazbyt dużo nie porozumień i czas się zastanowić nad sensownością znajomości z niebieskim?
Czy może on nie rozumie, że bardzo mnie boli sytuacja, że skoro nie ma czasu bo jest zajęty to zakładam, że naprawdę nie ma czasu dla całego świata, a nie tylko dla mnie?
Cóż mam z zrobić z tą sytuacją? Wydaje mi się, że on nie rozumie czemu mnie to boli, przecież to normalne że nie miałabym pretensji, gdyby powiedział mi prawdę, że chce wyjść na piwo z kumplami dlatego nie ma czasu. Czemu mnie okłamuje? Czy #niebieskipasek już się znudził tą znajomością, czy co? Pomóżcie. :(

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania: w takiej sytuacji dziewczyna powinna być przed kolegami.
Wiadomo, że nie można całkowicie kolegów olac, czasem trzeba się spotkać - ale jednak dziewczyna teoretycznie jest osobą, z ktora w jakimś stopniu się przyszłość wiąże. Wiec trochę tak średnio olewac osobę, ktora powinna być najważniejsza...
A ciągłe przedkladanie imprez z kolegami nad spotkanie z dziewczyną sugerować może, że facetowi nie do końca zalezy.

Zresztą tak samo jest, gdy zmienimy strony -
@TaoHosts: z tego, co wiem, to na wykopie mianem niebieskiego/rozowego paska czesto okreslane są osoby, bedace z dana osoba w zwiazku, badz do tego pretendujące.
Do tego raczej nikt by sie nie zalil, ze zwykly kumpel nie ma czasu i woli kolegów :P
Dodaj obie kwestie i wniosek nasuwa sie sam.

Znajmosc to nie tylko luzne kolegowanie sie..