Aktywne Wpisy
RudyZibi +658
W sumie policzmy murzynow na euro (mulatów pokroju musiali, bellinghama itd też liczę)
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
Astrologowie ogłaszają tydzień uszek!
Populacja nieuszatych zmniejsza się.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
**_________________________UWAGA, SEZON TEMATYCZNY!_________________________
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Czyli na próbę robimy sezon tematyczny i zobaczymy jak się przyjmie. W tym sezonie zgłaszamy tylko kandydatów z uszkami (nekomimi/kemonomimi i tym podobne)! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady znacie, proszę o zgłaszanie swoich kandydatów na trybutów w formie
Imię i nazwisko (jeśli posiada)
Grafika przedstawiająca twarz trybuta.
Rasa, płeć i inne takie bez znaczenia.
Aktualnie potrzeba 35 kandydatów. Limit to jeden kandydat na osobę.
UWAGA! Jeśli kandydat brał udział w poprzednich sezonach nie może ponownie stanąć na arenie. Dlaczego? Bo nie żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak sprawdzić czy kandydat już walczył na arenie?
Wchodzimy na listę wszystkich zawodników (arkusz "Wg Sezonów) (dzięki @Sentox za listę ( ͡° ͜ʖ ͡°)), naciskamy Ctrl + F i szukamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem kandydatów możecie zgłaszać od teraz do 18:00 23 października. Tego dnia w godzinach 18 - 19 zostanie przygotowana transmisja, która ruszy o godzinie 19:00.
Niezbędnik:
Jeśli nie wiecie o co chodzi polecam przejrzeć tag #rashungergames.
Poprzedni sezon: http://www.wykop.pl/wpis/20008935/juz-jest-ale-co-jak-to-co-siodmy-sezon-zmagan-na-a/
Zawodnicy wraz ze zdjęciami: https://drive.google.com/drive/folders/0B2xdIqhfwoGWeUlWM1JLXzlrVVk (dzięki @Paratatamango za galerię ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Tag do obserwowania/czarnolistowania: #rashungergames
Chcesz być wołany do kolejnych edycji? Zaplusuj lub skomentuj ten wpis: http://www.wykop.pl/wpis/19577667/wybaczcie-spam-na-tagu-randomanimeshit-i-spam-wola/ Z innych wpisów NIE** wołam!
#randomanimeshit
! @kedzior1916 @wooles @venci26 @bigdomin9 @wykopowy_on @Grajek44 @Hajak @Paratatamango @jigen @janoosh @Pielaheh @Arratay @scovil @joookub @BlueFeather @menmikimen @Sentox @Rukashiu @PerfectEquilibrium @ayasecon
Komentarz usunięty przez autora
@BlackReven: Nie widziałem tego, czy spełnia wymagania tematyczne tego sezonu?
Mam nadzieję, że sztuczne doczepiane uszka też się liczą?
Dowaliłem więcej oczojebności we wpisie, teraz nikt tego nie przegapi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@Anon95: No nie bardzo, przeczytaj wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nekota (GuP)
ale niech będzie - Puar
I z ogłoszeń parafialnych: Doczepiane uszka mogą być, ale postać musi je nosić prawie cały czas. Inazej to mija się z celem ( ͡° ͜ʖ ͡°)