Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +632
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Kasahara +190
Powoli zaczynam być zmęczony jakimś losowymi zdarzeniami, na które nie mam wpływu, jakieś fatum. Tym razem genetyka po dziadku do tłuszczaków. Miałem jednego miedzy bicepsem a tricepsem, w piatek się w niego uderzyłem. Zaczął puchnąć - stan zapalny, krwiak - szpital zabieg - cała łapa #!$%@? i miesiąc+ będzie się goić jak się zagoi to wycięcie tego tłuszczaka (ogromny z 8-9 cm). I znowu w #!$%@?ę 2-3 miesiące albo więcej. A już
Draznimy sie z szefowa, ktora caly czas obiecuje, ze jak tylko "cos zostanie osiagniete" (wynik sprzedazy, gruszki na wierzbie i takie tam) to skonczymy wczesniej prace tego dnia. Dodam tylko, ze nasz dzial nie ma wplywu na ten cel, bo to nie nasze targety sa tylko innego dzialu. Tak, wiem, ze to nie ma sensu, ale coz... przynajmniej mozemy sie troche ponabijac z calej sytuacji :P
#pracbaza #prank #muzyka #doradzcie #heheszki