Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +29
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Telefon jest rewelacyjny! MIUI trochę się różni od TouchWizz czy innych nakładek, ale da się przyzwyczaić. Jeśli jeszcze ktoś się zastanawia nad kupne jakiegoś Xiaomi - niech kupuje!
PS. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na #aliexpress ze szkłami moccolo w ofercie?
#chwalesie
Jakie masz MIUI zainstalowane?
Ja czekam właśnie na dostawę Redmi 3S od Goldwaya ( w tym samym kolorze), więc pytania na czasie ;)
Ile czekałeś na dostawę?
Co do Mocolo:
Mocolo na swój sklep na aliexpress - ja kupowałem szkiełka do Redmi Note 2 właśnie tam.
Komentarz usunięty przez moderatora
@thestabilizator: Czytnik lini papilarnych :P
@Yog-Sothoth: w miastach nie odczujesz zbytnio braku LTE 800MHz. Ja o dziwo mam lepszy zasięg niż na Sony które miało LTE 800
@mx2: 520zł z wysyłką
170zł taniej niż w polszy
Funkcjami pewnie jest i podobny, ale pewnie już samym działaniem redmi wygrywa, a może to wynikać z technologi które został wykonany, po prostu nowszy.
@Piw_Benzyna: dokładnie tak jest.
@mx2: na początku planowałem zakup w x-kom, ale cebula mocno here :P