No to się nazywa szybka transakcja :) kupiłem od @Andczej kabelek #blitzwolf BW-CB7 z tego wpisu. Przesyłka szybciej niż DHL'em z chin :) doszło w 1 dzień! I te mirkowe znaczki na kopercie miód na serce każdego mirka.
Sam kabelek bardzo fajny, cieniutki że aż mi się nie chciało wierzyć że wyciągnie te 10W a jednak. Wreszcie nie muszę patrzeć którą stroną USB wkładam (dwustronne), niestety wersja kabelka gdzie microusb nie jest "dwurstronne". Ale zależało mi na czasie a i cebula dobra, więc przeboleje normalne microusb.
@Cinex: @Andczej to dobry gość. Śledzę chijskie tagi i jest zawsze na posterunku. Ładuje jak z automatu, ale przede wszystkim są to konkretne informacje. Szacun dla takich mirków. :)
@matiwoj11: A kuj, niech se działa. Ale udziela info nie tylko o tym sklepie, ale i o innych. I nie są to informacje wyssane z palca, ale, obiektywnie mówiąc, prawdziwe.
Edit: No i dziękuję, i dobranoc. W trakcie pisania tego posta @Andczej pisał w tagu z "konkurencyjnym" sklepem. :)
Sam kabelek bardzo fajny, cieniutki że aż mi się nie chciało wierzyć że wyciągnie te 10W a jednak. Wreszcie nie muszę patrzeć którą stroną USB wkładam (dwustronne), niestety wersja kabelka gdzie microusb nie jest "dwurstronne". Ale zależało mi na czasie a i cebula dobra, więc przeboleje normalne microusb.
#polecamtegoallegrowicza i chyba trochę #itemyzchin
Edit: No i dziękuję, i dobranoc. W trakcie pisania tego posta @Andczej pisał w tagu z "konkurencyjnym" sklepem. :)
Komentarz usunięty przez autora
Urodzony w Krakowie, mieszkający na Krowodrzy potem Kurdwanów, dusigorsz od urodzenia
Komentarz usunięty przez autora