Wpis z mikrobloga

@odislaw: mam na mysli, ze jesli ktos popiera / pije i przyklaskuje piciu z samego rana co 'nie jest do konca normalnym zachowaniem w ogólnoprzyjętych normach społecznych' to musi liczyć się z tym, iż z potencjalnym problemem, warto by umiał sobie poradzić. Wyłamujesz się z pewnych norm, to przyjmij to na klatę i zmierz się z konsekwencją.
  • Odpowiedz
@vasil: Ale co w tym złego? Pora dnia jak każda inna, każdy niech sobie pije kiedy chce. Kto powiedział że spać mam w nocy a "żyć" w dzień? A może ja lubię na odwrót, całą noc nie spać a odespać za dnia. Może wolę się napić rano a nie wieczorem. Na tym polega wolność że każdy robi co chce dopóki nie narusza swoim zachowaniem wolności innych. Kupił sobie wódkę, napije
  • Odpowiedz
@kiera1:
chwalisz sie czy zalisz? ale patologia z ciebie. łap plusy, wspieraj alkoholizm, dziewczyna sika w majty bo alko kupił, wow!:) 13 letnie seby tak robia i wiesniaki:) mireczku nic nie poczujesz 0,7, jeszcze nie tażasz się w błocie, ani wymiocinach, elo, kul ziom jestes:) a pozniej w krzaki z rozowa, co? casanova:)

zalosne:)

jak zwykle polowa ludzi wspiera, a druga gani. dobrze ze jestem w tych drugich. tobie tez polecam
  • Odpowiedz