Wpis z mikrobloga

Komentarz pod artykułem na weszło. xD

Ja #!$%@?ę, Lewy z kulkami mocy i bezglutenowym prowiantem musi się tam czuć jak na jakimś obozie korekcyjnym dla trudnej młodzieży. A tyle było lizania się po fiutach, jaka ta nasza repra profesjonalna. Ciekawe, czy któryś z tych palantów uważa, że Lewy nie zasługuje swój kontrakt w Bayernie i uważa, że jemu też się taki należy...

#reprezentacja #pilkanozna
  • 12
@groszek71: Może powiedział, ale nie wywleka brudów szatni na zewnątrz. Według PS poprosił o stanowczą rozmowę z Nawałką po meczu z Armenią. Musi wziąć Piszcza i Kubę i tych chłystków do pionu ustawić. Myślałem, że czasy, kiedy takie zgrupowania kręciły się wokół chlania przeminęły. Jestem mocno zasmucony tym, co się w tej kadrze dzieje.
Myślałem, że czasy, kiedy takie zgrupowania kręciły się wokół chlania przeminęły. Jestem mocno zasmucony tym, co się w tej kadrze dzieje.

@Drmscape: No ja także, trochę to musi boleć jak patrząc z perspektywy Lewego wiesz, że połowa twoich kolegów balowała dzień wcześniej a ty tyrasz na boisku jak głupi. Co z tego że Lewy robi co może, prowadzimy 2:0 a za parę minut przez głupie zachowanie obrońców jest 2:2. W dodatku
Co z tego że Lewy robi co może, prowadzimy 2:0 a za parę minut przez głupie zachowanie obrońców jest 2:2. W dodatku wiesz, że dzień wcześniej chlali. To jest cytując klasyka: dramat k*rwa.

@groszek71: Ja na jego miejscu to bym solidnego gonga w dziąsło klepnął tych ochlejtusom.
@groszek71: Myślę że nawet bardzo dobrze. W sumie wszystko opiera się na jednym artykule, bez dowodów w postaci zdjęć, zeznań świadków. Jak nie zobaczę w Fakcie na 1 stronie sprzątaczki, pokojówki która to potwierdzi to nie uwierzę ;)