Aktywne Wpisy
robercik123007 +1107
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
Lujaszek +37
39st gorączki chop jedzie na 12h do roboty :(
#swietujzwykopem
#swietujzwykopem
Deponia Doomsday daje radę. Wiele osób narzekało na zakończenie trójki (mnie nie przeszkadzało), najnowsza odsłona mocno się z nim bawi i miesza, czasem w taki sposób, że niektórych może to zdenerwować, choć znowu dla mnie było ok. Tak czy siak, gra jest tak samo dobra, o ile nie odrobinę lepsza niż poprzedniczki. Także pod względem poziomu trudności zagadek - ani razu nie zaciąłem się na tyle, żeby rozważać użycie poradnika, co we wcześniejszych grach z serii się zdarzało.
Jak komuś podobały się poprzednie Deponie, to nie ma co zwlekać z zakupem Doomsday.
Masz może jakieś pomysły na bardzo słabe działanie pierwszej części? Mam dosłownie kilka klatek, a po rozeznaniu sie w necie okazało się, że to dosyć powszechny problem, jednak devsi nigdy nie dali na to żadnej łaty.