Aktywne Wpisy

Gabewu +294
Zgubiłem portfel.
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3

switcher20 +62

Chcę kupić pickup Dimarzio Breed pod most (do kompletu, mam już wersję pod gryf). Na allegro wisi za 250zł. To dobra oferta? Niby to ponad 90% ceny sklepowej, ale nie wiem po ile normalnie tego typu sprzęt chodzi.
Rozważam jeszcze opcję żeby kupić Air Norton pod gryf i Tone Zone pod most. Czy byłoby to lepsze rozwiązanie? Zdaję sobie sprawę że to zależy od gustu ale coś muszę wybrać i czyjaś opinia by mi jakoś tam pomogła.
Jak chcesz szukać brzmienia to najlepiej jest kupować używki i jak się nie
Jeśli chodzi o to, który będzie lepszy, to żadna opinia Ci za bardzo nie pomoże, bo żaden z nich nie jest lepszy. Obczaj sobie parametry:
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/high-power/breed-bridge
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/high-power/tone-zone
Poszukaj po YT próbek dźwięku, ewentualnie poczytaj jakieś opinie w necie, zapewne jest tego sporo. A najlepiej to po prostu kup
Jak już wymienię pickup to będę miał set ibanezowych CAP-VM na sprzedaż. Ile powinienem sobie za nie wołać?
@Szajs: Przy seryjnie wstawianych w wiosło pickupach tym bardziej tak rzadko spotykanych na rynku obowiązuje zasada "są warte tyle ile ktoś zechce zapłacić". Jesteś w stanie je do czegoś porównać? Na ogół pickupy montowane standardowo w wiosłach i markowane przez producenta są słabe więc bez próbek ciężko będzie je sprzedać.
Dzięki za pomoc.