Wpis z mikrobloga

@amarantowy: ty i tobie podoboni powinni być przykładem jak anonimowość w internecie tworzy s---------y ludzkie... szkoda słów na was, całe szczęście pewnie jeszcze z tego wyrośniesz, zaraz pierwsza gimnazjalna wywiadówka
  • Odpowiedz
ty i tobie podoboni powinni być przykładem jak anonimowość w internecie tworzy s---------y ludzkie... szkoda słów na was, całe szczęście pewnie jeszcze z tego wyrośniesz, zaraz pierwsza gimnazjalna wywiadówka

@Na_zawsze: Ja? Stary, nie znasz mnie a wysuwasz daleko idące wnioski.
  • Odpowiedz
@Saragath: co mnie obchodzi co go spotkało, chce takie akcje robić to niech robi to gdzieś na uboczu, a nie zatruwa życie tysiącom ludzi wracających z pracy/szkoły
  • Odpowiedz
pociesza mnie myśl że gdy pewnego dnia odechce mi się żyć to mogę rozsmarować się na największym skrzyżowaniu w mieście i wywołać fontannę z dupska takich ameb umysłowych jak autor tego wpisu

idź już spać bo jutro znowu musisz się dostać do pracki i tyrać na swój kredycik
  • Odpowiedz
pociesza mnie myśl że gdy pewnego dnia odechce mi się żyć to mogę rozsmarować się na największym skrzyżowaniu w mieście

@deszanel: i to ja jestem amebą pierwotniaku? xD
skacz sobie, będzie o jednego kretyna na świecie mniej.

A jeśli już do kogoś piszesz to możesz wołać, a nie pisać post "pod nosem" z nadzieją, że adresat go nie zobaczy, a ty wyjdziesz na kozaka
cielo - > pociesza mnie myśl że gdy pewnego dnia odechce mi się żyć to mogę rozsmarow...

źródło: comment_9LQS43Mux6iwQG3CFaOrvRgPWTTWGnrZ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz