Wpis z mikrobloga

Za dwa miesiące kończy mi się abonament w playu. Będę go raczej zmieniał, aktualnie myślę nad nju mobile za 29zł bo wygląda dość korzystnie. Czy może jest coś podobnego na rynku w tej cenie? 29zł bez limitu + dość duży pakiet internetu.
#operatorzykomorkowi #play #orange #plus #njumobile
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pitu120: ja mam play za 29 zł. Umowa na czas nieokreślony, nielimitowane wszystko, neta 5 GB. Nie wiem jak z zagranicą, bo mnie nie interesowała.
  • Odpowiedz
@kleeb: o, zadzwonię do nich i zapytam o ofertę z umową na czas nieokreślony. Jak nie zaproponuje mi to idę do nju. Jestem u nich praktycznie od wejścia na polski rynek więc może coś zaoferują.
  • Odpowiedz
@pitu120: tak jak @kleeb: i @Tutanchanon: pisali.
Mam to samo skladasz wypowiedzenie, dzwoni konsultant a ty do niego ze na karte jest za 25zl wszystko no limit plus net xGB i chcesz to miec tylko w abo.
Bez problemu ogarniesz, a umowa bezterminowa z mies okresem wypowiedzenia.
  • Odpowiedz
@pitu120: oj jaki piekny temat i pytanie, konczy mi sie umowa z play w grudniu. Nie chce dalej ciagnac abonamentu bo telefon mam praktycznie nowy i chve tylko zatrzymać numer i mieć dużo intenetu i wlasnie sie zastanawialam nad najlepsza opcja i proszę jest :)

Dzięki ()
  • Odpowiedz
@qakk: @pitu120: oferta bez telefonu, dostępna po wypowiedzeniu umowy.
Mówiłem im że konkurencja daje lepiej no i oczywiście wiedziałem z forum telepolis, jakie oferty dają.
  • Odpowiedz
@pitu120 25 zł no limit gb intranet czas nieokreślony to daje Play, czasem udaje się bez wypowiedzenia jak wiesz czego chcesz i dobrze trafisz, zadzwoń i negocjuj, jak nie to wypowiedzenie - zmiana na prepaid możesz mailem wysłać
  • Odpowiedz
@pitu120: Zapraszamy do nas :) W cenie 29 zł otrzymasz nielimitowane połączenia komórkowe i SMS-y oraz MMS-y oraz pakiet 10GB. Dodatkowo, jeśli włączysz usługę Im dłużej tym lepiej, wraz z rosnącym stażem w sieci Twój pakiet GB będzie się powiększać :) Szczegóły znajdziesz na naszej stronie.
  • Odpowiedz
@njumobile: Zostawiłem u Was numer ostatnio i dzisiaj zadzwonił konsultant. Teraz muszę szykować się na ataki ze strony konsultantów play po tym jak otrzymają od Was informacje z prośbą o przeniesienie mojego numeru do Was. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@njumobile: Ugadałem się i przy rozmowie zapytałem czy konsultant może ustawić aby umowa została wysłana dopiero w tym tygodniu bo nie ma mnie w kraju. Dostałem odpowiedź, że nie może ale nie ma problemu abym umówił się na podpisanie z kurierem jak już będę w domu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście to jest nie możliwe aby przesyłka tyle leżała i wróci do Was.
  • Odpowiedz