Aktywne Wpisy

lecho182 +375
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
źródło: image
Pobierz
saintie +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#operatorzykomorkowi #play #orange #plus #njumobile
Mam to samo skladasz wypowiedzenie, dzwoni konsultant a ty do niego ze na karte jest za 25zl wszystko no limit plus net xGB i chcesz to miec tylko w abo.
Bez problemu ogarniesz, a umowa bezterminowa z mies okresem wypowiedzenia.
Telepolis czy jakie inne forum ci wyskoczy gdzie ludzie opisuja co i jak. Ja wypelnilem wniosek podpisalem, skan i mail.
Edit:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=23&t=64895&sid=81ea4d51c158bd3c6a78842095c246bb&start=10995
Dzięki (。◕‿‿◕。)
Mówiłem im że konkurencja daje lepiej no i oczywiście wiedziałem z forum telepolis, jakie oferty dają.
Oczywiście to jest nie możliwe aby przesyłka tyle leżała i wróci do Was.