pussyrider pussyrider 11.10.2016, 11:53:01 13 + Z cyklu mój stary to fanatyk trytytek :Dtakiego asa dziś spotkałem na drodze, widać od razu - fach w ręku! I oczywiście auto które reklamuje firmę budowlana z wielkim hasłem kompleksowe remonty...#cytrynigumiak #zrobtosam #trytytki #trytytkimoimwybawieniem a dodam #diy gdyby ktoś potrzebował estetycznie i pewnie naprawić lusterko źródło: comment_dtVO1QiBU5tbsbyBzsJacISdnq6x97nJ.jpg Pobierz
melba melba 11.10.2016, 12:09:40 0 + Jak coś się nie trzyma na jednej trytrytce to znaczy, że użyliśmy za mało trytytek :)
plnk plnk 11.10.2016, 12:28:42 0 + DOMBUDEX@efceka: ktoś o tym pisał, że do pewnego roku firmy także eksportujące musiały mieć "EX" na końcu. ;) kompleksowe remonty@pussyrider: no własnie, remonty, a nie autonaprawa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
efceka efceka 11.10.2016, 12:31:01 0 + ktoś o tym pisał, że do pewnego roku firmy także eksportujące musiały mieć "EX" na końcu. ;)@plnk: A po pewnym roku masowo zakładano firmy z EX na końcu żeby złapać naiwniaków bo "co szło na eksport było lepsiejsze" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szefu Szefu 11.10.2016, 12:54:19 via Android 2 + @pussyrider nie szanuje za zostawione końcówki trytek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
takiego asa dziś spotkałem na drodze, widać od razu - fach w ręku! I oczywiście auto które reklamuje firmę budowlana z wielkim hasłem kompleksowe remonty...
#cytrynigumiak #zrobtosam #trytytki #trytytkimoimwybawieniem a dodam #diy gdyby ktoś potrzebował estetycznie i pewnie naprawić lusterko
W0 XDDDD
@efceka: ktoś o tym pisał, że do pewnego roku firmy także eksportujące musiały mieć "EX" na końcu. ;)
@pussyrider: no własnie, remonty, a nie autonaprawa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plnk: A po pewnym roku masowo zakładano firmy z EX na końcu żeby złapać naiwniaków bo "co szło na eksport było lepsiejsze" ( ͡° ͜ʖ ͡°)