Aktywne Wpisy

chwilowypaczelok +34

Canova +37
Piękny przykłąd bycia owcą, albo jeszcze bardziej baranem którego można golić a on jeszcze się cieszy xD
Skoro ktoś zbiera pieniądze na respirator a ja je wpłacam to wpłacam z przekonaniem że 100% KWOTY IDZIE NA TEN RESPIRATOR a nie tylko 5% bo pozostałe 95% musi iść na utrzymanie POTĘZNEJ FUNDACJI z dziadkami ciotkami i córkami w zarządzie.
Czy pojawia się podczas zbiórki jakakolwiek informacja że wpłacone pieniądze tylko w części zostaną
Skoro ktoś zbiera pieniądze na respirator a ja je wpłacam to wpłacam z przekonaniem że 100% KWOTY IDZIE NA TEN RESPIRATOR a nie tylko 5% bo pozostałe 95% musi iść na utrzymanie POTĘZNEJ FUNDACJI z dziadkami ciotkami i córkami w zarządzie.
Czy pojawia się podczas zbiórki jakakolwiek informacja że wpłacone pieniądze tylko w części zostaną

#logikarozowychpaskow #heheszki #humorobrazkowy #rakcontent
A z tym, że kupowanie butów za kwotę, której inni nie mają, się nie zgodzę. Ze wszystkim możemy tak powiedzieć. Ty kupujesz wodę, ja kupuję chleb a są rejony na świecie, gdzie takich możliwości nie ma. Kupuję to na co mam pieniądze. Ja kupię
Oczywiście niezależnie od ich układu ruchania na boku nie szanuję, o ile ona niczego takiego wcześniej nie odwaliła to niech #!$%@? płaci
@rzydoMasonerya: A kto bogatemu zabroni?
Jakbyś był przy kasie to prowadziłbyś życie ascety i rozdawał pieniądze biednym? Nie sondze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby ona nie pracowała to potrzeba by było zatrudnić kogoś z zewnątrz i mu płacić wiec zapracowała sobie ba te pieniądze
Że jak? Możesz wytłumaczyć?