@Nova24: abstrahując już od męskiego wzrostu, ale menedżer w nc+ to co ona sobą oferuje? pensje 1600 zł do związku chce włożyć i liczyć na to, że bogaty facet będzie ją na wycieczki zabierał? xD
@Nova24: @Tomm16: Dobra, mogła sobie darować tekst o karłach ale tak szczerze mówiąc, to chyba każdy ma prawo mieć jakieś wymagania co do drugiej połówki? Ja tez wole wysokich facetów i nie oszukujmy sie - to jest ważne zwłaszcza jeśli sama jest wysoka. 15+ tez jest istotne. Tzn nie wiem czy akurat "15" ale mikro beniz jest dla nas kłopotliwy. Czy wy nie macie żadnych kobiecych cech które
@rdy: No niekoniecznie. Przecież doskonale wiemy, że jedni z was wolą duże c---i i ci najcześciej wiążą sie z laskami które maja efektowny dekolt, a inni lubią mniejsze lub nie ma to dla nich znaczenia. Jeśli któryś napisze, ze szuka dziewczyny z dużymi cyckami i małym przebiegiem - te płaskie i z historia, darują sobie kontakt. Jeśli mówimy o hurrdurr to tylko wasze od długiego czasu widuje, ze mamy wymagania
źródło: comment_ykvQIZAbsT6CNa7FGTQgasPvSPcf2b7u.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Tomm16: Dobra, mogła sobie darować tekst o karłach ale tak szczerze mówiąc, to chyba każdy ma prawo mieć jakieś wymagania co do drugiej połówki? Ja tez wole wysokich facetów i nie oszukujmy sie - to jest ważne zwłaszcza jeśli sama jest wysoka. 15+ tez jest istotne. Tzn nie wiem czy akurat "15" ale mikro beniz jest dla nas kłopotliwy. Czy wy nie macie żadnych kobiecych cech które
A jak facet by napisał ze szuka dziewczyny z dużymi cyckami i małym przebiegiem czy coś podobnego to byłby hurrdurr na 3 strony
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora