Aktywne Wpisy
Ynfluencer +30
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?

10 października 1980 r. irlandzka grupa Thin Lizzy wydała nagrany w londyńskich Good Earth Studios dziesiąty album studyjny - "Chinatown". Na płycie pojawił się gitarzysta Snowy White (wcześniej współpracował m.in. z zespołem Pink Floyd), który zastąpił Gary’ego Moore’a a na instrumentach klawiszowych gościnnie zagrał Midge Ure (znany z grupy Ultravox) i siedemnastoletni klawiszowiec Darren Wharton (na kolejnej płycie pełnoprawny członek grupy).
Thin Lizzy - "We Will Be Strong"
Thin Lizzy - "Hey You"