Wpis z mikrobloga

#koty
Mirki pamiętacie filmik z kotem na dwupasmówce. Wczoraj spotkało mnie to samo, może na trochę mniej ruchliwej drodze ale sytuacja podobna. Do najbliższych zabudowań jakieś 100m-150m mały kotek wygramolił się z rowu i wpełzł na ulicę wiec przypuszczam, że ktoś go po prostu tam wywalił. Szukam dla niej domu sam nie mogę przygarnąć bo już koteły posiadam. Jak ktoś chciałby przygarnąć to chętnie oddam w dobre ręce. Mieszkam w #katowice i chętnie podrzucę. Kot tymczasowo u teściów w Jastrzębiu oni też przygarnąć nie mogą bo mają 3 koty. Jak do tygodnia nie znajdę nikogo to będę musiał oddać do schroniska.
er4zor - #koty 
Mirki pamiętacie filmik z kotem na dwupasmówce. Wczoraj spotkało mni...

źródło: comment_b5GxKoCN6fiNmJt0fKgagsOHbIu9zywJ.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paprok
Szukam od rana, jutro po pytam w pracy. Będę atakował moją Weterynarz kiedyś mi mówiła, że czasami ludzie pytają o koty. Nie mam co z nią zrobić. Gdybym miał jednego to bym ją przygarnął ale mam 3
  • Odpowiedz
@miauhaupl: Prawie go rozjechałem. Na początku nie wiedziałem co to jest bo było przemoczone i wyglądało jak "coś" Jakiś idiota zamiast odwieść do schroniska postanowił wywalić przy drodze do rowu. Możliwe, że wywalił cały miot tylko reszta poszła w innym kierunku. Naprawdę nie mam co z nim zrobić. Przez 4 lata znalazłem dom dla 8 kotów, znajomi mają mnie za kociego fanatyka bo przynajmniej dwa razy w roku dzwonie z
  • Odpowiedz
@miauhaupl: Cześć
Kotek nie ma imienia. Dzisiaj pójdzie do weta zobaczymy w jakiej jest kondycji. Wygląda zdrowo i tak też się zachowuje.

Zdjęcia możesz wykorzystać jak najbardziej. Czekam na info od jednej osoby może go przygarnie.
  • Odpowiedz