Aktywne Wpisy

MIREKFAJFUS +218
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda

olo1917 +376
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Czasem już naprawdę mnie szlag trafia z bólu, a nawet nie wiem jak rozruszać ten odcinek kręgosłupa. Napewno macie jakieś ulubione ćwiczenia/poradniki/filmiki, czy mógłby ktoś się podzielić bo naprawdę mnie szlak trafi od tego "braku ruchu" w tamtym odcinku?
Proszę pomóżcie :(
#pytanie #informatyka #programista15k #wlasnafirma #firma #zdrowie
A tak ogólnie to polecam siłownię.
Mają tako dziwno maszyna, co to wchodzisz tam i rozprostowujesz się (tzn po prostu dźwigasz żelastwo plecami). Po 2 wizytach na siłowni bóle całkowicie minęły (a miałem ochotę z bólu wsadzić sobie plecy w dupę po łokieć). Ogólnie polecam te ćwiczenia bo o wiele łatwiej chodzi się wyprostowanym.
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście nie chodzi o to żeby OP #!$%@?ł żelastwo jak powalony tylko żeby z lekkim obciążeniem (20-30kg) poćwiczył żeby w ogóle się rozruszać. O to tutaj chodzi.
Co do basenu - dzięki za przypomnienie o takiej prostej rzeczy, zawsze pomagał w lekkim stopniu.
@Oskarbb: @Bulkas: Jak nadal będzie mnie tak cisnąć w tym odcinku po chodzeniu na basen 1 lub 2 razy w tygodniu, to znajdę jakiegoś dobrego, obiecuję.