Wpis z mikrobloga

Zawsze wy mnie pytaliście o zdanie, a teraz ja zapytam was!

Mam storage 1000/1000, pokemonów też 1000/1000, 33 lvl prawie - w co najlepiej zainwestować coiny? Mam 2,5k coinów, mógłbym:
- Ładować w inkubatory (mały zwrot, troche pokemonów które już i tak mam, duzo dusta)
- Kupić 25 jajek & incense (najlepszy stosunek cena/jakość pod względem innych pakietów
- Lury (na nie nie chodzę, więc w sumie nie widze sensu w ładowania coinów tutaj)

#pokemongo
  • 9
@Rabusek: Jak nie masz full dexa, to incense. Jak masz to tylko jajka. Z lurów leci gówno, chyba że znajdziesz majestatyczny poke stop, a inkubatorów na twoim poziomie już chyba nie warto (ostatnio wyklułem z 30 jajek i żadnego potrzebnego poksa nie miałem - 133/135 here)
@Rabusek: Dla mnie sens mają tylko inkubatory. Jajka Ci niepotrzebne, bo level spory już masz, jak będziesz potrzebował to w jeden dzień uzbierasz na ewolucję, incense tylko jeżeli masz gdzie robić "trick" i będziesz to robił (na zapas się nie opłaca, a rower raczej niedługo odpada). Lury nie mają sensu, chyba że chcesz sponsorować imprezy. Ładuj w inkubatory, bo jedyne co możesz teraz robić, to ulepszać swoje highendowe stadko, a dobre
@Rabusek: to slabo z tym pokoedexem, u nas w Poznaniu wszyscy ktorych znam z 33 levelem juz pelen pokedex a nawet wczoraj jedenk koles z 30 levelem zapelnil. Polecam incense i inkubatory zeby szybko to podgonic.