Aktywne Wpisy
BiauekRemover +128
Ktoś z piewców pamięci złotej rybki może mi wyjaśnić dlaczego za Tuska było gorzej niż za PiSu? Nawet nie gorzej, źle po prostu, ja czasy ich kandydatury pamiętam jaki rozkwit firm i gospodarki a nie rekordy likwidacji i upadłości, o cenach nie wspominając
#wybory
#wybory
Adamfabiarz +22
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
Moje dwa sierściuchy mają dzisiaj trzecie urodziny, na zdjęciu prezent. ;)
- "zwierzęce produkty uboczne", inaczej zwane "produktami pochodzenia zwierzęcego", czyli zmielone pióra, dzioby, kości, chrząstki i inne odpady
- "ok 4% kurczaka" łaaaał
- zboża - kot nie powinien jeść zbóż - to typowy wypełniacz w
Tak czy inaczej, to Gourmet/Sheba i tak jest lepszy niż whiskasy i tym podobne, co obserwuję po swoich kocurach. :)
Sam mam 2 koty i po prosu staram się o nie dbać jak mogę. Nie twierdzę, że inni nie dbają, bo to byłaby
@kajet1916: Mama im daje jakąś tanią karmę, yhhh, ale gdybym tylko miała kasę to dawałabym im najlepszą na świecie.