Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +133
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
WielkiNos +242
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Z góry sorry jeśli źle otagowałem ale nie miałem innego pomysłu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wróciłem ostatnio z zagranico i byłem sie zarejestrować w urzędzie pracy, gdzie dowiedziałem się m.in że jest możliwość aby urząd pokrył kurs do 4 tys złotych, który sobie wybiorę, jeśli oczywiście zaakceptują podanie i uznają że podnosi on moje kwalifikacje zawodowe.
Jako, że uczę się zupełnie od zera programowania (wcześniej tylko liznąłem htmla i cssa), to czy ktoś mogłby mi polecić jakiś sensowny kurs? Póki co skupiam się na JavaScript bo uważam że to najrozsądniejszy wybór. Póki co robię kursy na udemy, czytam JavaScript i Jquery od Ducketta + mam też PHP, MySQL i JavaScript od O'Reilly.
I jak już tak pytam, to czy realne jest znaleźć pracę jako dajmy na to junior po miesiącu-dwóch nauki? Centrum Śląska
Rozwiń proszę skrót od HTML, pomogę z CSS - Kaskadowe arkusze stylów. To nawet nie jest język programistyczny synu.
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia ;)
Imo, na pierwszy raz wybrałbym PHP, a potem Symfony. A potem Javę.
@mirkometr: Chyba przespałeś ostatnie kilka lat w front-dev ( ͡º ͜ʖ͡º)