Wpis z mikrobloga

Mirki. Poprosiłem firmę, która robi mi kuchnię pod zabudowę, żeby wyceniła też sprzęt. Dostałem, co chciałem i w zasadzie wszystko (lodówka z NF ok 2k, piekarnik ok 1,5k, mikro ok 1,5k, zmywarka ok 1,8k, płyta indukcyjna ok 1,5k) to Whirlpool. Razem chciałem się zmieścić gdzieś w granicach 10k i razem z okapem i zlewem prawie się udało. Wiadomo, że sprzęt sprzętowi nierówny, także w obrębie marki i trzeba sprawdzać poszczególne modele, ale macie jakieś doświadczenia z tym producentem? #remontujzwykopem #kiciochpyta #agd #dom
  • 46
@asdmjs: piekarnik w miarę ok, zależy do czego potrzebujesz, pomyśl bo jak nie pieczesz dużo to taki za 1k zrobi robotę, lodówka ja dałem 2,2k dzisiaj bym kupił w ikei taką samą za 1,5k i 5 gwarancji, mikro nie mam, ale dość drogą Ci proponują, indukcja wiadomo @solgaz
@asdmjs: ja niedawno kupowałem sprzęt, mikrofala wyszła jakaś droga, reszta ceny ma standardowe. Co do firmy się nie wypowiem, bo nie kupiłem nic Whirlpoola bo mi odradzano.
@asdmjs: chciałem, ale akurat nie było żadnej fajnej promocji jak czasami się zdarzają w stylu "weź 3 produkty a dostaniesz x zniżki". Kumpel pracuje w mediaexpert więc nam coś doradził + dał jakieś swoje rabaty czy coś takiego.
@KiciurA: za 4k kupiłaś piekarnik, mikrofale, zmywatkę, okap, płytę i lodówkę?