Aktywne Wpisy
teslamodels +29
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +26
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szanowne lemingi przypominam
że Polska to nie tylko Warszawa, Wrocław, Poznań, Gdańsk czy Kraków...
bo zdecydowana większość Polaków musi się mierzyć z życiem w Sosnowcu, Wałbrzychu, Elblągu, Radomiu, Grudziądzu czy Bytomiu i setkach innych miast które nie dają perspektyw, bo o popegeerowskich wsiach chyba nie trzeba wam przypominać?
także skończcie #!$%@?ć o lenistwie, nieróbstwie i debilizmie ludzi którzy ciężko pracują dzień i noc żeby mieć na czynsz, jedzenie i przeżyć z miesiąca na miesiąc bo praca w zdecydowanej większości miejsc w Polsce nie zależy od chęci i starań ale przede wszystkim od szczęścia i znajomości odpowiednich miejsc i ludzi
bo może was to zszokować ale do głupiej biedronki w jakiejś mieścinie na Mazurach trzeba być kojarzonym chociaż z imienia i nazwiska przez kierownictwo żeby mieć jakąkolwiek szanse na wymarzoną pracę za 2300 brutto
także ogarnijcie sie #!$%@? mać karierowicze z korposzczurowni zanim będziecie wyzywać swoich rodaków od nieudaczników bo wam też nikt pracy do emerytury nie gwarantuje i chyba o tym zapominacie że świat jest bardzo zmienny, szczególnie dla was kiedy będziecie coraz starsi i oby któregoś dnia nie staliście się zbędni a potem wasze dzieci nie musiały żebrać o pracę dla was na portalu ze śmiesznymi obrazkami
Weź się rozejrzyj po rynku, a nie tylko narzekaj.
Jak nie stać Cię na wynajem kawalerki to wynajmuj pokój albo miejsce w pokoju na początku
@Sihill_pl: ta i koszty utrzymania i mieszkań z miejsca 3 razy wyzsze i wychodzi na to samo.
Z resztą dziwne, bo ja jakoś nie żyję do pierwszego, a nie mam super pracy