Aktywne Wpisy
szarekredki +192
Toczę bekę. Uczniowie zaczynają rozumieć co w praktyce oznaczają dla nich te populistyczne pomysły jakby żywcem wyjęte z programu wyborczego Zosi lat 8 do samorządu
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Lardor +140
Czy jesteście w stanie powiedzieć i czy w ogóle da się sprawdzić historię ceny na banggood? Konkretnie chodzi mi o ten telefon http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html
#banggood
Nie wiem czy bardziej opłaca mi się poczekać i użyć kuponu 20/200, czy kupić teraz
@K_u_Ba:
@leszek_SK: Powinno być gotowe do poniedziałku lub wtorku (dlatego strona będzie niedostępna przez noce w sobotę i niedzielę).
O konkursie, który jest za kilka minut Pan wie? (na Fanpage)
Komentarz usunięty przez autora
Regulamin by sie przydał, ludzie edytują wpisy :)
- nie jest znacznie lepszy od z2 czy z1
- bateria wystarczy tylko na 1 dzien
- zui/cos nie jest zbyt udany bo aktualizacja sa bardzo rzadkie. na z1 trzeba bylo wgrac cm13 i wtedy telefon byl najlepszym jaki mozna kupic
- cena. 400$ za te specyfikacje to zart. z1 byl w promocji za 170$ i nawet jak teraz trzeba dac 200$ to nie ma lepszego zakupu