Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

szklarskaporeba +255
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje

Dziś już wiem, że to amerykanskie czołgi są po prostu #!$%@?. Jeżdżę teraz T-34 i odbijam pociski jak piłeczki tenisowe, a wrogów niszczę jednym, góra dwoma strzałami. Najlepsze jest to, że byłem po drugiej stronie i wiem jakie to frustrujące jak strzelasz do OP czołgu 5 razy i nic mu nie robisz, a on powoli odwraca lufę i ci oddaje, zabijając od razu całą załogę. Wiem co ci biedacy czują bezskutecznie waląc we mnie i już nigdy nie mam zamiaru wracać na złą stronę mocy, czyt. amerykanskie czołgi xD
#warthunder
@k0ktajlmol: xD grałeś w to kiedyś?
@k0ktajlmol: xD jedyne p2w jakie jest w tej grze to krzaki którymi można zasłonić weakspoty xD
@MSZ6: i to nawet nie, bo krzaki są tak tanie, że spokojnie tyle orłów w grze zarobisz
@k0ktajlmol: xD
@k0ktajlmol: ale to nie jest wot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@k0ktajlmol: na samolotach nie mam żadnej premki a połowę meczy jestem top3 po 8 straceń przy jednej stracie.
Może to Ty grać nie umisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)