Wpis z mikrobloga

Do przedwczoraj grałem tylko amerykańskimi czołgami. Grałem dosyć długo, w sumie to kilka miesięcy z przerwami, odblokowując nawet jakiś czołg z BR 6,7. Przez praktycznie caly czas szło mi tak źle, że większość punktów zdobywałem dzięki strącaniu samolotów przeciwnika na AB. Nie potrafiłem się ustawiać i zawsze dostawałem plomby, które niszczyły mnie po pierwszym uderzeniu. Nie wiedziałem gdzie celować, przez co nie dawałem rady niszczyć pojazdów przeciwnika (prócz wspomnianych samolotów). Przynajmniej tak mi się wydawało... Załamałem się wręcz i uznałem że jestem po prostu bardzo słabym czołgistą.
Dziś już wiem, że to amerykanskie czołgi są po prostu #!$%@?. Jeżdżę teraz T-34 i odbijam pociski jak piłeczki tenisowe, a wrogów niszczę jednym, góra dwoma strzałami. Najlepsze jest to, że byłem po drugiej stronie i wiem jakie to frustrujące jak strzelasz do OP czołgu 5 razy i nic mu nie robisz, a on powoli odwraca lufę i ci oddaje, zabijając od razu całą załogę. Wiem co ci biedacy czują bezskutecznie waląc we mnie i już nigdy nie mam zamiaru wracać na złą stronę mocy, czyt. amerykanskie czołgi xD
#warthunder
Pobierz zweipack - Do przedwczoraj grałem tylko amerykańskimi czołgami. Grałem dosyć długo, w...
źródło: comment_CeZT2Xf5QnWS4xjjR8daaLK4oSjRJ2nd.jpg
  • 50
: xD jedyne p2w jakie jest w tej grze to krzaki którymi można zasłonić weakspoty xD

@MSZ6: i to nawet nie, bo krzaki są tak tanie, że spokojnie tyle orłów w grze zarobisz