Ehh, nie ma to jak codzienne inby pod blokiem, słuchanie okrzyków w stylu "#!$%@?ć mi stąd!" (jak przez chwilą <3), połamany szlaban, zapadnięta kostka, hałas i wielkie, smrodzące ciężarówki pod oknem. <3 Wczoraj nawet telewizja była. FAT, polecam. #zalesie #wroclaw
@przeo: i to i to, zresztą gdybym chciała się przeprowadzić, kto by tu chciał mieszkać teraz. Widzę, że codziennie jest coraz gorzej, a mieszkańcom puszczają już nerwy..
@przeo: ahahahahaha mi też się zawsze kojarzyło z Zalesiem (szczególnie, że jestem z Wro), ale się kapnęłam po czasie sama, bo zawsze jest to dodawane przy narzekaniu. ;p A może tak naprawdę chodzi o Zalesie i to ja źle użyłam? ( ͡°͜ʖ͡°)
@czytczyt: oj, daj spokój. Mieszkanie w tych wysokich blokach zaczynających się od numeracji 300 wzwyż (Grabiszyńska) musi być w dechę. Piękny widok na Park Grabiszyński, a może i cmentarz. ;>
To jak już mieszkasz na FAT, to przeprowadź się na Oporów. ;)
@JohnMarkII: mam okna z drugiej strony, nie widzę parku. :) a wcześniej był trawnik i drzea, teraz jest olbrzymi plac budowy, hałas, kurz, drgania budynku, etc. To nie takie proste "przeprowadź się", nie planuję póki co zamieniać/sprzedawać mieszkania. ;p
@czytczyt: inne budynki też są bardzo blisko, więc wątpię czy coś zdziałacie. Może to właśnie dobry moment na sprzedaż mieszkania czy tam wymianę, choć najlepiej by było przed rozpoczęciem aktualnych prac. :P
@JohnMarkII: wiesz, ja dwa pokoje wynajmuję, więc ciężko będzie mi to zrobić, bo to jest źródło dochodu, poza pracą. Można dużo zdziałać, tylko trzeba do tego ludzi, a nie 2-3 osób. Ale już widzę, że ludziom puszczają nerwy :D
@JohnMarkII: tzn. w jednym mieszkam ja, a nie da rady, byśmy się wszyscy przeprowadzili. Tak to od nowa trzeba ludzi szukać, więc też musi być dobra okolica, a jak nie znajdę, to znowu nie będzie kasy i tak w kółko.
@JohnMarkII: no ale inne budynki nie są tak blisko jak nasz. ludzie nie muszą omijać ciężarówek, chcąc wyjść na ulicę z osiedla itp. nie drży im tak budynek, że szklanki podskakują. Ale #!$%@?ą się wszyscy, bo droga wjazdu/wyjazdu samochodem jest tylko jedna..
@czytczyt: właśnie skumałem o co chodzi z zalesiem na wypoku ;)
To jak już mieszkasz na FAT, to przeprowadź się na Oporów. ;)