Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +844
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +71
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
@Morituria: Gimbaza here. Nie ma czegoś takiego jak półmetek. Chyba chodzi o połowinki.
@priviet: to nie aż tak oficjalna okazja, myślę raczej nad średnią długością żeby było wygodnie tańczyć
@ancynamonek: Od kiedy to coś takiego się wyprawia? :O
Ogólnie to bym wybrała coś pasującego kolorystycznie do pory roku. Takie kolorki ponoć modne w tym sezonie.
Wydaje mi się, że pastelowe kolory powoli odchodzą do lamusa.
Połowinki ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Proobs: chyba o to Jej chodzi
@Grzesiek_astronaut: @Ponury_Kombajn: to chyba od regionu zalezy - u mnie tez był półmetek. Synonim :P
@Morituria: ja mialam polmetek, a liceum konczylam juz prawie 10lat temu :)
@ancynamonek: ja bym proponowala koktajlowkę, jak na wesele :) przynajmniej Ci się do czegoś przyda jeszcze.