Wpis z mikrobloga

Chcialam iść na studia zaoczne, ale za malo osob zeby utworzyc grupe.. Panie z dziekanatu(swoja droga bardzo spoko) zaproponowaly mi studia wieczorowe - pytam jak to mniej wiecej wygląda. Odpowiedz: no z 2-3 razy w tygodniu od 16 do 20 mniejwiecej.
No to sobie mysle, czemu nie- przemecze sie w tygodniu, ale bede miala wolne weekendy.
Dzisiaj dostalam plan. Od poniedzialku do piatku od 15.30 do 20.10(czasami do 18.30(3 razy na 2tyg.) co drugi wtorek wolny) no i #!$%@? nie mam zycia. Nie dosc, ze robota od 7.15 do 15.15 to teraz studia... Nie wiem kiedy znajde czas na zespol i teatr... Po prostu: ja #!$%@?.
#zalesie #debiljez #studia #pracbaza
  • 19
@zdechly_jez: najbliżej ten kierunek to jest tylko i wyłącznie w Krakowie (no i Gliwice, ale tam są tylko metale żelazne), ale tylko dzienne, na zaoczne jest co roku za mało chętnych :(

Co do tego pwsz to powiem Ci tak, nie wiem czy chcesz poświęcić większość swojego życia prywatnego przez 3,5 roku na zdobycie papierka, który w u nas w firmie znaczy mniej od uprawnień na suwnicę. Bolesna prawda jest taka,