Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +30
thighslapper0 +27
Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma waszej drugiej połówki to czujecie się beznadziejnie, boli w środku i cierpicie bez tej osoby, nie mozecie sie skupic i tylko myslicie kiedy wreszcie się zobaczycie? (╯︵╰,) 9h pon-pt katuszy i nie chce mi się żyć, dopiero po 15 odżywam, bo wiem ze zaraz odpalam avensiunie i jade do domu i bedzie tulenie.
No to sobie mysle, czemu nie- przemecze sie w tygodniu, ale bede miala wolne weekendy.
Dzisiaj dostalam plan. Od poniedzialku do piatku od 15.30 do 20.10(czasami do 18.30(3 razy na 2tyg.) co drugi wtorek wolny) no i #!$%@? nie mam zycia. Nie dosc, ze robota od 7.15 do 15.15 to teraz studia... Nie wiem kiedy znajde czas na zespol i teatr... Po prostu: ja #!$%@?.
#zalesie #debiljez #studia #pracbaza
Debiljez ma zespół?
Co gracie?
Praca pon-pt w godzinach 7-24. W weekendy studia. Mówisz że nie masz życia?
@nietopies no ale mialo byc tak pieknie.. Tak sie konczy ufanie paniom z dziekanatu..
@Kat__Rzeznikow wszystko.. I nic..
Jakies covery trochę swojego poczatkowego shitu. Bez rewelacji.
@viktorPL no ale myslalam, ze bedzie tak jak panie w dziekanacie mi przekazaly :)
M
@razornfs metalurgia.
Co do tego pwsz to powiem Ci tak, nie wiem czy chcesz poświęcić większość swojego życia prywatnego przez 3,5 roku na zdobycie papierka, który w u nas w firmie znaczy mniej od uprawnień na suwnicę. Bolesna prawda jest taka,