Aktywne Wpisy
reddin +448
Do tragicznego w skutkach wypadku doszło w Ninkowie (gm. Borkowice). Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący toyotą ciągnął na pasie holowniczym wózek inwalidzki, na którym siedział 92-latek. Na łuku drogi mężczyzna spadł z wózka i poniósł śmierć na miejscu.
#policja #wypadek #polskiedrogi
p0melo +12
Nie polecam przebranżowienia się do IT, szczególnie kobietom. Miałem znajomą która studiowała informatykę i po latach wyjechała z polski, że względu na toksyczne środowisko polskich informatyków. Rasiści, seksiści, troglodyci.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
Miroldy, Słuchawki pokroju steelseries v3, ale na jackach, a nie USB. Możecie coś polecić? Jeśli tańsze to lepiej, bo po co wydawać dolany, kiedy ja to pewnie dojadę je momentalnie. Teraz mam soundblastery creative, ale tak szczerze, to wygodniejsze były taniutkie creative fatal1ty. Przymierzałem parę razy te steelseeries i są meeega