Martwi mnie troche te 32 GB eMMC 2GB ram. Ten procesor raczej powinien starczyć na podstawowe rzeczy. I jeszcze pytanie jaki kabel będzie mi potrzebny aby podczepić stary dysk hdd do nowego przez zlacze usb? Stary laptop siedzi na windows 7 a nowy będzie na W10 czy nie bedzie problemu aby zgrać dane ze starego na nowego?
@dancap: to będzie bardzo kiepsko chodzić rozejrzyj się w uk na ebayu, lokalnych portalach ogłoszeniowych i gumtree za używanymi: T530, 8570p, 8470p, t430.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
http://www.currys.co.uk/gbuk/computing/laptops/laptops/lenovo-ideapad-100s-14-laptop-silver-10141937-pdt.html
Martwi mnie troche te 32 GB eMMC 2GB ram. Ten procesor raczej powinien starczyć na podstawowe rzeczy.
I jeszcze pytanie jaki kabel będzie mi potrzebny aby podczepić stary dysk hdd do nowego przez zlacze usb? Stary laptop siedzi na windows 7 a nowy będzie na W10 czy nie bedzie problemu aby zgrać dane ze starego na nowego?
#laptop #pc #elektronika #windows10
Ruszyć ruszy, ale co się namuli to jego.
@dancap: to będzie bardzo kiepsko chodzić rozejrzyj się w uk na ebayu, lokalnych portalach ogłoszeniowych i gumtree za używanymi: T530, 8570p, 8470p, t430.