Jakby ktoś organizował konkurs na najdziwniejsze sny to proszę brać mnie pod uwagę. Średnio 3-5 snów w ciągu nocy, wszystkie to koszmary, czasem takie w stylu, że ktoś bliski umiera czy niebieski zdradza. Za to dzisiaj wszyscy mieszkańcy uciekali
@Vydra: mnie się mało co śni ale ostatnio miałem sen, że mam 46 lat (nie wiem czemu akurat tyle) i umarłem podczas snu. Potem byłem duchem i nikt mnie nie widział ani nie słyszał pomimo, że próbowałem się komunikować. Bardzo mało przyjemny sen, a wyjątkowo realistyczny.
mnie się mało co śni ale ostatnio miałem sen, że mam 46 lat (nie wiem czemu akurat tyle) i umarłem podczas snu. Potem byłem duchem i nikt mnie nie widział ani nie słyszał pomimo, że próbowałem się komunikować.
Bardzo mało przyjemny sen, a wyjątkowo realistyczny.
@szpongiel: Miałem kiedyś coś podobnego, ale sen był zajebisty. Umarłem, latałem sobie jako byt duchowy i trafiłem na inne ciało astralne. Okazało się, że pochodziło ono
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#sny #logikarozowychpaskow
Bardzo mało przyjemny sen, a wyjątkowo realistyczny.
@szpongiel: Miałem kiedyś coś podobnego, ale sen był zajebisty. Umarłem, latałem sobie jako byt duchowy i trafiłem na inne ciało astralne. Okazało się, że pochodziło ono