Mam dla was #challenge, czy ktokolwiek jest w stanie znaleźć zdjęcie/plan/rzut/schemat fotela jaguara xkr-s od przodu. Może być nawet zdjęcie samochodu, ale musi być centralnie prosto i jak najmniejsze zniekształcenia. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
@ofczy: Ta, no właśnie blueprinty mam. Swoją drogą lepsze niż to, to już widziałem z 15 razy podczas poszukiwań. Nie wiem czy nie wrzucić gdzieś tych moich bo są dużo dokładniejsze.
Tyle, ze tu nie ma wnętrza. I jeszcze walić tam kierownicę czy rzut z góry. Nie ma foteli. A tylko o nie mi chodzi.
@ofczy: Nie wiem co to jest, skąd to jest od jakiego auta, ale ma bardzo zbliżone kształty, bok pasuje mniej-więcej do tego oficjalnego co mam. JEST WZÓR! Wymierzyłem na oko + ze zdjęcia prawdziwego samochodu z przodu przez szybę ten trójkąt-otwór, gdzie byłaby jego góra. I pasuje! Tak około.
Trochę #grafika3d
Tyle, ze tu nie ma wnętrza. I jeszcze walić tam kierownicę czy rzut z góry. Nie ma foteli. A tylko o nie mi chodzi.
Nawet znalazłem zdjęcia robione w miarę ortogonalnie różnych modeli. Tego ofc nie ma.
Wymierzyłem na oko + ze zdjęcia prawdziwego samochodu z przodu przez szybę ten trójkąt-otwór, gdzie byłaby jego góra. I pasuje! Tak około.