Aktywne Wpisy

wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
źródło: xD
Pobierz
Leher +841
Cześć, zgodnie z obietnicą zapraszam do aktualizacji statusu prac na inwestycji Tuwima Sky, grupy HREIT w Łodzi. Zdjęcie wykonałem już po godzinie 16, stąd brak robotników na budowie. W porównaniu do ostatniego miesiąca na budowie mamy spore postępy:
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
źródło: Tuwima_Sky_22_08_2024
Pobierz

Przypomniałem sobie o istnieniu takiego tworu jak ZIP, czyli Zintegrowany Informator Pacjenta i o tym, że mam tam konto. Zalogowałem się, a tam wizyta widmo u stomatologa - 2 zdjęcia RTG o koszcie świadczenia 19.20zł. Zadzwoniłem tam i rzekomo faktycznie tam tego dnia byłem, była to moja jedyna wizyta tam i nawet receptę dostałem! Tylko nic takiego nie miało miejsca z pewnością chyba, że inny organ mojego ciała potrzebuje leczenia. Karty śląskiej kasy chorych nigdzie nie zgubiłem. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że 20 lat temu uczęszczałem do tej przychodni (po drodze się chyba jeszcze trochę przekształciła) do ortodonty. Nie mam jak technicznie udowodnić tak czy inaczej, że mnie tam nie było. Wolne miałem tego dnia w pracy, nie pamiętam co robiłem, nie było to w każdym razie zdjęcie RTG... Zgłosić to tak czy inaczej przez formularz ZIPu, czy jakoś inaczej?
@BajerOp: Tutaj kwota świadczenia jest śmieszna i usługa niewinna, ale bez jaj po prostu. Ktoś na podstawie kartoteki sprzed 20 lat założył nową, na usługę za 19,20zł i antybiotyk refundowany 15,08zł? Nie rozumiem...