Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Przykład robota z tej kategorii (szczególnie polecam końcówkę):
https://www.youtube.com/watch?v=IngelKjmecg
Co ciekawe - trasa najkrótsza, nie zawsze jest najszybsza (ʘ‿ʘ)
Jeśli zastanawiacie się jak zabrać za #programowanie takich robotów, to gorąco polecam artykuł, który ukazał się właśnie na blogu Forbota: Roboty MicroMouse – 5 metod przeszukiwania labiryntu
#forbot #elektronika #diy #robotyka
@Forbot: Może zatrudnijcie jakiegoś humanistę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, bo interesuję się tematem już od dawna, znacznie bardziej mi się to podoba niż np. line follower. Forbot był głównym źródłem informacji i inspiracji. Przewijała mi się masa pomysłów podejść do tematu od strony algorytmów. Jednak bardziej zaangażowałem się w drony i nie żałuję, chociaż pewnie jeszcze kiedyś wrócę do tematu micromouse.
Tak czy inaczej ciężko
Komentarz usunięty przez autora
@spatsi: Oczywisty pleonazm, ale na chwilę obecną funkcjonuje już jako bardzo powszechny w mowie związek frazeologiczny. Przyczepianie się tego zakrawa o zbędną hiperpoprawność
wciąż kłuje w oczy
@spatsi: Jak zapłacisz, to mogę nawet dwóch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spatsi: @Joz: @Rzuku: dziękuję za uwagi, zaraz będą poprawki.
Życzyłbym sobie tylko takich błędów w przyszłości (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wystarczy np. STM32F4 i można zdziałać cuda. To nie są już czasy ATmegi 8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam zainteresować się kursem F4: Kurs STM32 F4 – #1 – Czas poznać HAL, spis treści kursu!
@vans: oglądam bez dźwięku, więc nie wiem czy ten mm ma turbinę czy nie, ale jeśli nie, to może to pomóc osiągnąć jeszcze większą prędkość
Turbina jest dosyć popularna przy linefollowerach, chyba nawet twórca @Forbot jej używał w swoim robocie, dobrze kojarzę?