Wpis z mikrobloga

#motocykle #odziezmotocyklowa #pytanie Witajcie Motomurki! Właśnie rozpocząłem sezon na kompletowanie ubioru motocyklowego. Zakupów chciałbym dokonać przez internet- sporo taniej.
Nabyłem już skórzaną kurtkę RST R-14 rozmiar 56. Kupiona okazyjnie, w mojej okolicy- mogłem ją przymierzyć.
Chciałbym kupić do niej spodnie, niestety mam problem ze znalezieniem rozmiarówki RST. Ktoś pomoże mniej więcej w jaki rozmiar mam celować? 188cm i 93 kg. Może ktoś jest podobnych gabarytów i podpowie.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@katera: Cebula niestety konieczna. W grę wchodzi mieć lub nie mieć. Jakoś nie mam sumienia pójść do sklepu, zawrócić komuś głowę, podziękować i powiedzieć: Super! Zamówię to sobie przez neta..
  • Odpowiedz
@Fanfar: to nie mów, przymierz różne, pozastanawiaj się i tyle. A może zaproponują Ci taki rabat, że wyjdzie porównywalnie do sieci, a zawsze to gwarancja na miejscu.
  • Odpowiedz
@Fanfar: z reguły różnice cenowe są bardzo małe, a jak jeszcze dostaniesz jakiś rabat w sklepie to wychodzi lepiej… Jaka jest różnica w cenie? 50, 100zł? Większość z tego dasz radę ugrać. Jak nie całość to Ci dorzucą smar do łańcucha czy coś.
  • Odpowiedz
@Fanfar: to ile te spodnie kosztują? Chyba, że porównujesz cenę nówki do używki ;)

W każdym razie - idź do sklepu, od razu mów, że masz taką kurtkę i chciałbyś przymierzyć spodnie czy pasują i tyle. Nie ma co się tłumaczyć nie wiedzieć ile ;)

A rozmiarówka RST kiedyś chyba na ich stronie była.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fanfar >Nabyłem już skórzaną kurtkę RST R-14 rozmiar 56.

Ciekawa rozmiarówka - ja przy 187 cm i 97 kg mam komplet Dainese w rozmiarze 50 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fanfar: Ja tez chcialem cebulić i kupić na allegro. Pojechalem jednak do stacjonarnego sklepu i wyrwałem wlasnie spodnie r-14 za 599zł. (na allegro mialem za 530) i dostalem oczywsicue 5 lat gwarancji. Wiec ile te Twoje możesz taniej kupić.? Buty tak samo byly za 999 kupiem za 899 a kask z 1399 przecenili mi na 900. Serio stacjonarne sklepy maja nieźle oferty. Polecam szukac
  • Odpowiedz