Aktywne Wpisy

Wrrronika +19
Pobudka!!!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!

HeIlNah +9
Jak to #!$%@? dziala ze caly #!$%@? dzien nie jestem w stanie nic robic, bo jestem tak senny ze mi sie non stop zamykaja oczy i odpływam, a jak przychodzi #!$%@? noc i czas spania to moge lezec w lozku i przez cala noc nie zasne, a nastepnego dnia cykl sie powtarza.
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc

Potrzebuję czegoś małego (~10") z fizyczną klawiaturą. Czyli raczej #netbook.
Przede wszystkim chodzi o odpalenie linuksowej konsoli, popisanie jakiegoś kodu, od biedy przejrzenie neta.
Nie jestem przekonany do tabletów z dołączaną klawiaturą, ale może błędnie. Myślałem raczej o Asus Eee PC
Budżet 500-700 więc używka.
I teraz najważniejsze - chodzi o jak najdłuższy czas pracy na baterii (zdaję sobie sprawę, że w używce trzeba będzie kupić nową).
Skupić się na EeePC, czy jest coś jeszcze wartego uwagi?
Edit: Była jeszcze taka edycja #thinkpad z ekranem chyba 12", tylko wolałbym jednak coś bardziej mobilnego...
Tak patrze właśnie na serie elitebook od #hp np 2170p, cena trochę większa (700-900), ciekaw jestem jak z pracą na baterii sobię radzą...
@tomek4: nie wiem jak ten model, ale miałem kilka elitebooków w ręce i sprawiały dobre wrażenie, to seria biznesowa, nie to co paviliony.
@tomek4: nawet 7h wyciągają, ale faktycznie miałbyś lepszy wybór wśród 12-stek, ja bym pewnie szukał x220 lub x230, bo 2570p to jednak kloc.
Na telefonie robisz tethering więc modem 3g niepotrzebny.
Patrzę sobie teraz na HP Mini. Procek to atom, więc pewnie baterii daje pożyć.