@pavel999: o mafii, stylizowane na Amerykę pod koniec prohibicji, całkiem dobra akcja i fabuła, poważny nastrój, z tego sezonu wolę Mob Psycho i Alderamin on the Sky, ale i to warto zobaczyć, zwłaszcza najnowszy odcinek był wstrząsający :)
@pavel999: nie, mówimy o serialach tego sezonu, jeszcze po 2-3 odcinki im zostały, więc jak cię któreś zainteresowało, a chcesz skończony obejrzeć, to poczekaj do końca września, albo sprawdź datę ostatniego odcinka na malu
@pavel999: nie mam pojęcia ile mangi zekranizował serial, zapewne jeszcze sporo tego jest (jak ktoś wie, niech sprecyzuje), a 2 sezonu wcześniej jak za te pół roku bym się nie spodziewał, acz ten sezon stanowi pewną całość, więc nie ma na co czekać :)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#anime #randomanimeshit #chinskiebajki
@Garindor: chodzi mi o to czy będzie kontynuacja czy jest finisz :) i nie będę musiał czekać pół roku na kontynuację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gadatos: xD To g---o to przeciętniak. Ale i sezon mierny.