Wpis z mikrobloga

Ale ta nowa wersja serwisu #sendit ssie. Serio #allegro @allegro_pl mogliście się bardziej postarać, lub nie ruszać czegoś, co dobrze działało. Głupia moda robienia wszystkiego na "tabletową" modłę. W starej wersji jest chociażby od razu widoczny FAQ, paczkę zaczyna się nadawać od wyboru adresata itd. Wszystko logiczniej i bardziej przejrzyście. Żenadłem.
#internet
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FrasierCrane: Konta allegro nie zaglądają tutaj od dobrych 2 lat...

@Dezynwoltura: Gdzieś musiałem się wyżalić.

Mirku, z naszych badań wynika, że ludzie tego od nas oczekują. Uzbrój się w cierpliwość. Nie długo się przyzwyczaisz.

@Wychwalany: Ano, taka na pewno będzie odpowiedź, jakby ktokolwiek od nich odpowiedział ;-). Wkurzyłem się, bo w końcu chciałem rodziców nauczyć wysyłać paczki iwidze o ile to będzie trudniejsze i mniej czytelne
  • Odpowiedz
Dzień dobry @FrasierCrane

dziękujemy za tyle informacji w jednym poście :) Dziękujemy także pozostałym użytkownikom wykopu. Spieszymy z odpowiedzią:

1. Nowa wersja serwisu sendit.pl funkcjonuje od listopada 2015 roku, więc już nie jest taka nowa. Co więcej, zostanie ona jutro... wyłączona :) Pojawi się odświeżona graficznie wersja poprzednia. Warto poczekać do jutro, najpóźniej do piątku.
  • Odpowiedz
@sendit: odświezona wersja wygląda dobrze, ale ma błędy. Cały czas przenosi mnie do regulaminu, mimo że już go akceptowałem. Nie da się też zaznaczyć wszystkich powiadomień na email przy tworzxeniu zamowienia.

Dodatkowo prosze o dodanie opcji generowania etykiet w rozmiarze A6, a nie tylko A6 na kartce A4
  • Odpowiedz