Aktywne Wpisy
ish_waw +175
njdnsjdnjs +27
wymyśliłam taki pomysł na podcast:
wywiady z najbardziej rozpoznawalnymi osobami na mirko np. co robi tu codziennie wyfokyga albo czy gosc od tagu alternatywki ma puszczonego bota czy ręcznie wkleja codziennie zdjecia.
jak myslicie fajne?
wywiady z najbardziej rozpoznawalnymi osobami na mirko np. co robi tu codziennie wyfokyga albo czy gosc od tagu alternatywki ma puszczonego bota czy ręcznie wkleja codziennie zdjecia.
jak myslicie fajne?
#internet
@Dezynwoltura: Gdzieś musiałem się wyżalić.
@Wychwalany: Ano, taka na pewno będzie odpowiedź, jakby ktokolwiek od nich odpowiedział ;-). Wkurzyłem się, bo w końcu chciałem rodziców nauczyć wysyłać paczki iwidze o ile to będzie trudniejsze i mniej czytelne
dziękujemy za tyle informacji w jednym poście :) Dziękujemy także pozostałym użytkownikom wykopu. Spieszymy z odpowiedzią:
1. Nowa wersja serwisu sendit.pl funkcjonuje od listopada 2015 roku, więc już nie jest taka nowa. Co więcej, zostanie ona jutro... wyłączona :) Pojawi się odświeżona graficznie wersja poprzednia. Warto poczekać do jutro, najpóźniej do piątku.
@sendit: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dodatkowo prosze o dodanie opcji generowania etykiet w rozmiarze A6, a nie tylko A6 na kartce A4