Ostatnio zagrałem sobie w Call of Duty 2 z misją, w której jeździło się brytyjskim czołgiem Crusader i strzelało w niemieckie Panzery. Ależ to fajne. Już dawno przechodziłem cod2, ale nie pamiętam tej misji.
W każdym razie zagrałbym w taką grę podobną do CoD, gdzie zamiast z karabinem jeździ się czołgami w trakcie drugiej wojny światowej i wypełnia takie misje. World of Tanks jest fajne, ale to jednak arkadówka, a nie symulator. Fajnie jakby w takiej grze był pełen realizm w uzbrojeniu czołgów i ich opancerzeniu. Niby są gry, w których można jeździć czołgami, ale czołg to taki dodatek, a ta gra byłaby o czołgistach. Nie wiem, może już taka istnieje.
@Dobre_bo_z_Marcepanem: Może War Thunder? Masz tam tryb realistyczny, gdzie kamera jest ustawiona z pozycji dowódcy, możesz przełączać się na binokulary, wrogie jednostki nie są oznaczane na mapie itp.
@Dobre_bo_z_Marcepanem: Może Red Orchestra? Pamiętam, że była tam fajna misja z czołgami. Co do gier, tylko o pojazdach pancernych, to trochę tego wychodziło w latach 90tych, więc możesz sobie ogarnąć. Tylko ostrzegam, graficznie nie będzie rewelacji.
Ostatnio zagrałem sobie w Call of Duty 2 z misją, w której jeździło się brytyjskim czołgiem Crusader i strzelało w niemieckie Panzery.
Ależ to fajne. Już dawno przechodziłem cod2, ale nie pamiętam tej misji.
W każdym razie zagrałbym w taką grę podobną do CoD, gdzie zamiast z karabinem jeździ się czołgami w trakcie drugiej wojny światowej i wypełnia takie misje.
World of Tanks jest fajne, ale to jednak arkadówka, a nie symulator. Fajnie jakby w takiej grze był pełen realizm w uzbrojeniu czołgów i ich opancerzeniu.
Niby są gry, w których można jeździć czołgami, ale czołg to taki dodatek, a ta gra byłaby o czołgistach. Nie wiem, może już taka istnieje.
War Thunder jak dla mnie gorszy jest od samego WoT'a. Po za tym to też multiplayer, a w bitwach masz kilka razy respawn.
a mi chodzi o taką grę jak call of duty,do przechodzenia
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: z tym War Thunderem to tak średnio bym powiedział
@Dobre_bo_z_Marcepanem: Za każdym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żarty na bok, Il-2 Sturmovik Battle of Stalingrad ma jakieś misje z czołgami
Można też pomyśleć o Steel Beasts - troszkę bardziej współczesne pole walki ale to już symulator przed ogromne S