Wpis z mikrobloga

Wykopowi "obrońcy zwierząt" w akcji. Dlatego każde znalezisko o skatowanym zwierzęciu od razy zakopuje jako spam. Minusowanie (a w zasadzie ogólnie komentarze pod tego typu znaleziskami) pokazuje, że poziom intelektualny użytkownika @stranger79 to typowy poziom wykopków specjalnej troski spod tagów #zwierzaczki #zwierzeta

#heheszki #shitwykopsays #cietariposta

Przy okazji sonda
m.....t - Wykopowi "obrońcy zwierząt" w akcji. Dlatego każde znalezisko o skatowanym ...

źródło: comment_7cB983JlbgLSbSDisoZUxfdTeERbkY8X.jpg

Pobierz

Czy użytkownicy nawołujący do linczów na ludziach katujących zwierzęta mają coś z głową?

• Tak 33.3% (18)
  • Jeszcze jak! 16.7% (9)
  • Sam masz coś z głową psycholu! Każdy normalny człowiek na widok skatowanego pieska życzy śmierci w męczarniach śmieciowi który to zrobił! 50.0% (27)

Oddanych głosów: 54

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zaczynasz rozmowę od nazwania kogoś debilem i dziwisz się, że odpowiedział na tym samym poziomie.

@Marbarella
1. Jak ocenisz nawoływanie do stosowania zasady oko za oko i to w sytuacji, gdy poszkodowane jest zwierzę?
2. Komentarze pod nie jednym tego typu znaleziskiem czytałem i ani trochę się nie dziwię.

@ZagLos pogrążyłem się? Ojej!
  • Odpowiedz
@milos88t:

Milos nie martw się masz rację. Ja jestem czuły na bezsensowną krzywdę zwierząt, ale nigdy nie stawiam zwierzaki ponad ludźmi, eksploatację zwierząt uważam za naturalną jeśli jej celem jest polepszenie bytu człowieka.
Wiele ludzi natomiast ma dziwne skrzywienie, ze można się ze wszystkimi i z każdym przytulać, miłość, pokój i te sprawy[normalnie jak hipisi], jednak jak przyjdzie co do czego to skroją Polaka na podatkach, p---------ą unijne dotację na
  • Odpowiedz
@milos88t:
1. Uważam że jest to głupie, złe i niezgodne z jakimkolwiek kodeksem etycznym.
2. Też ubolewam nad tym, że pod każdym takim znaleziskiem jest mnóstwo takich komentarzy.
Ale nie ma to nic wspólnego z tym, co napisałam wcześniej. Żaden człowiek nie zmieni swoich poglądów dlatego, że ktoś go zwyzywa. Możesz przestawić swoje racje, a nawet wyśmiać poglądy drugiej osoby, ale kiedy zaczynasz od personalnego ataku typu "ale z ciebie
  • Odpowiedz
@milos88t:

Czyli jednak się przejmujesz( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma sensu zmieniać poglądów pod presją większości, a twój publiczny post jest jakby próbą konfirmacji i legitymizacji swoich poglądów, próbą znalezienia podobnie myślących. Ja tylko odpisuje abyś wiedział ze są ludzie podobnie myślący i że nie ma co się zrzymać.
  • Odpowiedz
Możesz przestawić swoje racje

@Marbarella: jak znajdę czas to zalinkuje do komentarzy gdzie przedstawiałem swoje racje i w odpowiedziach czytałem, że jestem nienormalny bo nie zgadzam się z postulowaniem linczów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to na co dokładnie liczysz?

Dlatego nie liczę na nic. No dobra, trochę bawi mnie denerwowanie tych oszołomów i ich wyzwiska.
  • Odpowiedz
Ja tylko odpisuje abyś wiedział ze są ludzie podobnie myślący i że nie ma co się zrzymać.

@PranieMuzgu: Ależ to oczywiste. Generalnie takie komentarze piszą tylko anonimy. Może poszukam komentarza, jak jeden z "miłośników zwierząt" napisał coś w stylu:

zabić gnoja! obciąć mu ręce! Pod tym co napisałem mogę podpisać się
  • Odpowiedz
Powiem szczerze że zapomniałem już o tej żenadzie która reprezentujesz. Widzę też że odebrałem Ci kilka dni dobrego snu. W sumie to chyba ze cztery noce... ale myślałeś myślałeś i nic sensownego nie wymysliles. Obiecaj mi że następnym razem bardziej się postarasz bo jak na razie to chyba Ty zrobiłeś z siebie kretyna.
  • Odpowiedz
ale myślałeś myślałeś i nic sensownego nie wymysliles.

@stranger79: Dopiero teraz znalazłem na Was czas. Nad czy miałem myśleć? - chciałem tylko pokazać "inteligencję" osobników wykopujących pewne znaleziska:
1. Uważasz, że człowiek który skatował psa sam powinien zostać skatowany
2. Używasz śmiesznych tekstów (z gimnazjum? nie wiem, może
m.....t - > ale myślałeś myślałeś i nic sensownego nie wymysliles.

@stranger79: Do...

źródło: comment_Q8i664GBGNQARkIby5eD42qcySSCU20D.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@milos88t
1. Tak uważam że człowiek który skasował psa powinien zostać skatowany!!! Uważasz że psa lub innego zwierzaka mniej boli niż ciebie? Uważasz że twoje życie jest ważniejsze niż życie psa? Jeśli tak to uargumentuj to w jakiś sensowny sposób.
2. Cieszę się że podobają Ci się moje teksty. Śmieszny to Ty jesteś lamusie.
Odpisz coś sensownego bo przestanę odpisywać na twoje wymiociny.
  • Odpowiedz