Aktywne Wpisy
dabi +316
taka sytuacja w szkole syna mojej zony, p------e czasy
#heheszki
#heheszki
arbas007 +313
Mamy najniższą dzietność w Europie, przewidywane TFR to ~1.10 na 2024 to niżej niż Japonia. W 2025 duża szansa że będziemy pierwsi na kontynencie z współczynnikiem poniżej 1.0 XD
Ale ceny kurników ofc muszą i na pewno będą rosnąć w nieskończoność XDDD
Jeszcze raz, mamy niższą dzietność niż Japonia XDDDDDD
https://x.com/BirthGauge/status/1832726932552572974
Ale ceny kurników ofc muszą i na pewno będą rosnąć w nieskończoność XDDD
Jeszcze raz, mamy niższą dzietność niż Japonia XDDDDDD
https://x.com/BirthGauge/status/1832726932552572974
#heheszki #shitwykopsays #cietariposta
Przy okazji sonda
Czy użytkownicy nawołujący do linczów na ludziach katujących zwierzęta mają coś z głową?
#bojowkawege za 3.2.1...( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marbarella
1. Jak ocenisz nawoływanie do stosowania zasady oko za oko i to w sytuacji, gdy poszkodowane jest zwierzę?
2. Komentarze pod nie jednym tego typu znaleziskiem czytałem i ani trochę się nie dziwię.
@ZagLos pogrążyłem się? Ojej!
Milos nie martw się masz rację. Ja jestem czuły na bezsensowną krzywdę zwierząt, ale nigdy nie stawiam zwierzaki ponad ludźmi, eksploatację zwierząt uważam za naturalną jeśli jej celem jest polepszenie bytu człowieka.
Wiele ludzi natomiast ma dziwne skrzywienie, ze można się ze wszystkimi i z każdym przytulać, miłość, pokój i te sprawy[normalnie jak hipisi], jednak jak przyjdzie co do czego to skroją Polaka na podatkach, p---------ą unijne dotację na
1. Uważam że jest to głupie, złe i niezgodne z jakimkolwiek kodeksem etycznym.
2. Też ubolewam nad tym, że pod każdym takim znaleziskiem jest mnóstwo takich komentarzy.
Ale nie ma to nic wspólnego z tym, co napisałam wcześniej. Żaden człowiek nie zmieni swoich poglądów dlatego, że ktoś go zwyzywa. Możesz przestawić swoje racje, a nawet wyśmiać poglądy drugiej osoby, ale kiedy zaczynasz od personalnego ataku typu "ale z ciebie
@PranieMuzgu: Ale ja się martwię jedynie tym, że tacy idioci mają prawo głosu.
Czyli jednak się przejmujesz( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma sensu zmieniać poglądów pod presją większości, a twój publiczny post jest jakby próbą konfirmacji i legitymizacji swoich poglądów, próbą znalezienia podobnie myślących. Ja tylko odpisuje abyś wiedział ze są ludzie podobnie myślący i że nie ma co się zrzymać.
@Marbarella: jak znajdę czas to zalinkuje do komentarzy gdzie przedstawiałem swoje racje i w odpowiedziach czytałem, że jestem nienormalny bo nie zgadzam się z postulowaniem linczów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego nie liczę na nic. No dobra, trochę bawi mnie denerwowanie tych oszołomów i ich wyzwiska.
@PranieMuzgu: Ależ to oczywiste. Generalnie takie komentarze piszą tylko anonimy. Może poszukam komentarza, jak jeden z "miłośników zwierząt" napisał coś w stylu:
Komentarz usunięty przez autora
@stranger79: Dopiero teraz znalazłem na Was czas. Nad czy miałem myśleć? - chciałem tylko pokazać "inteligencję" osobników wykopujących pewne znaleziska:
1. Uważasz, że człowiek który skatował psa sam powinien zostać skatowany
2. Używasz śmiesznych tekstów (z gimnazjum? nie wiem, może
1. Tak uważam że człowiek który skasował psa powinien zostać skatowany!!! Uważasz że psa lub innego zwierzaka mniej boli niż ciebie? Uważasz że twoje życie jest ważniejsze niż życie psa? Jeśli tak to uargumentuj to w jakiś sensowny sposób.
2. Cieszę się że podobają Ci się moje teksty. Śmieszny to Ty jesteś lamusie.
Odpisz coś sensownego bo przestanę odpisywać na twoje wymiociny.