Aktywne Wpisy
SaintWykopek +1108
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to twoja dziewczyna
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
SaintWykopek +111
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Z wad które są dla mnie do zaakceptowania:
- bateria
- niektórzy narzekają na wyświetlacz (dla mnie będzie to zapewne niezauważalne)
- ponoć ten smartphone nie korzysta w pełni ze swojego 6GB RAMu, ale da się to poprawić (o ile w ogóle będę potrzebował)
- brak słuchawek w zestawie
- jakoś nagrań z kamery trochę gorsza od innych flagowców (zdjęcia porównywalne)
Są jeszcze jakieś inne powszechnie znane wady tego modelu lub ogólnie modeli wydanych przez OnePlus?
Znajdę coś lepszego obecnie dostępnego na rynku? Nie mam jakiś ograniczeń co do ceny, chciałbym żeby zakup był rozsądny. Więc jeśli jakiś inny smartphone będzie minimalnie gorszy od OnePlus 3 ale dużo tańszy to biorę go pod uwagę. To samo w przypadku dużo lepszy i trochę droższy. Trochę lepszy i dużo droższy mnie nie obchodzi ;)
(w moich wymaganiach jest jeszcze czytnik linii papilarnych, koniecznie umiejscowiony z przodu)
#oneplus #oneplus3 #android
OP3 piszemy :)
PS: minutnik już działa? :D
- DashCharge
- superszybki czytnik linii papilarnych
- amoled
- aż 64gb pamięci wbudowanej
- dualsim (play+aero2)
- zero zwiech, jeden z najszybszych telefonów na rynku
- europejska dystrybucja
Bateria trzyma długo. Pojemność ma mniejsze znaczenie, bo wystarczy podpiąć telefon na kilkanaście minut, żeby sobie podładować kilkadziesiąt procent. Czyli jak jesteś gdzieś na dworcu albo
@Specter00
Jaki macie problem z minutnikiem? Mi działa.
:)
@Specter00: nie bardzo wiem na co tu narzekać. Kolory są spoko. Jedyne co to rozdziałka "tylko" fullHD, ale pojedynczych pikseli praktycznie nie widać, a przynajmniej niż żre baterii jak #!$%@?.