Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +642
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
skydancer +366
@NNPlaya: gdyby nie warszawa to bym się przyłączył :D za daleko
Gdyby był prawilny przetarg na takie aplikacje wystawiony, to jeżeli system rzeczywiście byłby potrzebny w państwie i sprawdziłby się, to pewnie nawet
@gozwei jeden związany z CEIDG i klasyfikacją przedsiębiorców wedle ustalonych kryteriów oraz drugi oparty o dane o Infrastrukturze Szerokopasmowej
@wiewior_s zakwaterowanie? Ideą hackathonu jest pracować nieprzerwanie przez 2 dni, przerwy w miarę potrzeby - na stronie jest info, że znajduje sie tam miejsce, gdzie można się zdrzemnąć.
Nie wybieramy się tam dla pieniędzy, które po rozdzieleniu między nas starczą najwyżej
(Ja też się wybieram)
Moje dotychczasowe doświadczenia są takie, że nie było selekcji. Może lepiej bym się postarał z opisem...
@hackathongovpl: Szczerze mówiąc nie spodziewałem się oficjalnej odpowiedzi :D Takie wyjaśnienie jest w zupełności satysfakcjonujące, dzięki za rozwianie wątpliwości i wyklaryfikowanie. Na stronie nie widziałem info o licencji, może będziecie chcieli następnym razem (będzie jeszcze raz?)
@hackathongovpl: No ba, dużo lepiej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)