Wpis z mikrobloga

#portfel #modameska Mirki, jakie nosicie portfele? Grube, skórzane, czy cienkie na same karty itp.? Pierwsze już mam, a teraz szukam tego drugiego. Co polecicie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiecznybeton: mam jeden skórzany od 20 lat... używam go w PL, bo nie lubię drobnych po kieszeniach. za to w NL używałem plastikowego etui na kartę SIM do trzymania wszystkiego - dowód, ubezpieczenie, bilet, bank no i było jeszcze miejsce na jakiś papierek. całkiem wygodne jak nie posługujesz się głównie gotówką
  • Odpowiedz
@wiecznybeton: bardzo mi się podobały papierki z ostatniej edycji guldenów - 50 słoneczniki, 100 sowa, 250 latarnia... 10 i 25 miały jakieś abstrakcyjne wzorki - do poszukania w Google
  • Odpowiedz
Ja mam portfel, który zmieści 6 kart (może nawet i 8), monety, banknoty. Jest w 100% skórzany, chroniony przez blokadę RFID i mierzy zaledwie 10cmx8,5cmx0,9cm!!! i to po włożeniu wszystkich kart, banknotów i monet. Zrobiony był na zamówienie w firmie PETERSON, i będzie dostępny od grudnia 2018 roku we wszystkich punktach sprzedaży tej firmy. Ponieważ był to mój pomysł, otrzymałem go za darmo, ale myślę że nie będzie kosztował więcej niż 99zł!!!
mwojtow - Ja mam portfel, który zmieści 6 kart (może nawet i 8), monety, banknoty. Je...

źródło: comment_nG9LW4hbM4yTV5nx7xAHCTfx3dAS19dc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz