Wpis z mikrobloga

@MarianoaItaliano: PHI. Od razu widać, że bez licencji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przecinasz cebulę na pół, rozkładasz na warstwy, wykładasz na blaszkę, wkładasz do piekarnika pod "GRILL" z maksymalną temperaturą i opalasz.

Rezultat: z każdej cebuli otrzymujesz kilka razy większą powierzchnię przypalenizny, a to przecież o nią tylko chodzi, nie o ugotowany środek ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Ruswelt: Oczywiście, że słabo. Płyty to g---o, ale ja niestety muszę się z tym użerać.
Jedyna zaleta, to taka, że przez ogół użytkowania faktycznie buchanie ciepłem jest mniejsze, ale też nie jest to jakieś cudowne rozwiązanie (wentyle cieplne są z tyłu, więc okap może to efektywnie wciągnąć).
  • Odpowiedz
@Gwynblade: no po tych reklamach i zachwytach mirków myślałem że coś takiego jak" Np. masz ustawione na 5, przełączasz na 1 i on nie poczeka, aż płyta ostygnie poniżej jedynki i dopiero włączy, tylko będzie co chwilę włączał mały ogień i wyłączał." bedzie dopracowane, a z tego opisu wychodzi ze taka prosta(w rozumowaniu- moze technicznie nie) rzecz jest zle zrobiona
  • Odpowiedz