Aktywne Wpisy

lskx +34
#raportzpanstwasrodka
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy

Teuvo +33
nas tu jest zaledwie garstka a ciekawe co w tej chwili robi tysiące nam podobnych którzy nie mają tutaj konta

#bojowkawindowsphone #bojowkaandroid #bojowkaios #telefony #humorobrazkowy #humor
źródło: comment_3yX8LCtRzPwNPM4lu6JvAaqkg94U7DJQ.jpg
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º) gadżet do robienia selfie i grania w Angry Birds, ale krucjata rzecz ważna.
@dlugopis1: wystarczy Xiaomi za połowę ceny flagowców znanych marek. :)
źródło: comment_tUVHeU8MOG27bg9P5tbqgr4WyQ7MuvDh.jpg
PobierzByło sporo ciekawych urządzeń kosztujących powyżej średniej krajowej. Mój pierwszy biznes to były telefony od momentu wejścia gsm (siemens s6 power w era gsm)
Od tamtej pory mam bakcyla na drogie słuchawki. To choroba. Wydałem na te telefony do dzisiaj tyle że chałpe bym postawił ( ͡°
@Sihill_pl: moze ty jednak taguj rak content bo ceny są z d--y i rzeczywista cena telefonu to jakieś 15% z ceny sklepowej
A po zakupie wydawał mi się genialny, było to spełnienie mojego marzenia, żeby mieć porządny telefon z pełną klawiaturą. Chyba z miesiąc przed zakupem przeczesywałem fora, żeby zdecydować się na zakup.
widzę specjalista elektronik i ekonomista, że zna ceny urządzeń
źródło: comment_c8Ehn0ZTedn0sTSaqMl9Xaq4w97Pt8W9.jpg
Pobierz