Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
nie sprecyzowałeś jaki to mail i czego dotyczy
generalnie piszesz niejasno co już kolega wyżej podkreślił - popracuj nad stylem, w internetach nikt się nie domyśli niewerbalnie co chcesz przekazać
@przlde: Tak, możesz. Ale to wciąż może stanowić naruszenie dóbr osobistych, jeśli w treści wiadomości jest coś co te dobra nadawcy by naruszało.
@hesar: To jest jego korespondencja. Może z nią zrobić co zechce.
@finam: @hesar: Nie wprowadzajcie w błąd.
@przlde: Co do zasady korespondencję której jesteś nadawcą lub adresatem upubliczniać możesz. Nie dochodzi tutaj do naruszenia tajemnicy korespondencji ponieważ ta tajemnica może zostać naruszona tylko w sytuacji w której dzieje się to bez
@finam: To nie jest naruszenie tajemnicy korespondencji tylko ewentualnych innych dóbr. Tagowałbyś #januszeprawa
@przlde: Bez bliższych informacji o co konkretnie chodzi nikt Ci sensownie nie odpowie tym bardziej, że mam wrażenie że starasz się zrobić coś niemądrego. Może opisz o co konkretnie chodzi bez podawania nazwisk, nazw i tym podobnych to będzie łatwiej. Nie wiem też co chcesz osiągnąć pytając.
@finam: Brednie.
Naruszeniem tajemnicy korespondencji jest dotarcie do cudzej korespondencji. Nie jest nim upublicznienie WŁASNEJ. To jedna z prerogatyw uczestników korespondencji.
@przlde: Ja bym ich nie pytał, a po prostu udostępnił.
@finam: Przecież to nie jest nakaz zachowania korespondencji w tajemnicy!